0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα!!!προσπαθώ εδώ και πόσες ώρες να βρω το όνομα μου στον πίνακα διορισμών που ανανεώθηκε στς 23 αλλά δε το βρίσκω πουθενά, ξέρει κανεις που οφείλεται αυτό??, θα συμπληρωθούν και άλλα ονόματα αυτές τις μέρες??
Παράθεση από: iona στις Ιουλίου 27, 2010, 01:14:49 pmκαλησπέρα!!!προσπαθώ εδώ και πόσες ώρες να βρω το όνομα μου στον πίνακα διορισμών που ανανεώθηκε στς 23 αλλά δε το βρίσκω πουθενά, ξέρει κανεις που οφείλεται αυτό??, θα συμπληρωθούν και άλλα ονόματα αυτές τις μέρες??Εϊτε ότι δεν έχεις πραγματική προϋπηρεσία είτε δεν ψάχνεις αρκετά καλά είτε κάνανε λάθος και δεν σε έβαλαν
Παράθεση από: geok_salonika στις Ιουλίου 27, 2010, 01:45:43 pmΠαράθεση από: iona στις Ιουλίου 27, 2010, 01:14:49 pmκαλησπέρα!!!προσπαθώ εδώ και πόσες ώρες να βρω το όνομα μου στον πίνακα διορισμών που ανανεώθηκε στς 23 αλλά δε το βρίσκω πουθενά, ξέρει κανεις που οφείλεται αυτό??, θα συμπληρωθούν και άλλα ονόματα αυτές τις μέρες??Εϊτε ότι δεν έχεις πραγματική προϋπηρεσία είτε δεν ψάχνεις αρκετά καλά είτε κάνανε λάθος και δεν σε έβαλανπέρσι τον αύγουστο διορίστηκα και ήμουν και άλλες 2 χρονιές αναπληρώτρια. τι κάνω σε περίπτωση που δεν με έχουν όντως γραμμένη στον πίνακα???http://e-aitisi.sch.gr/eniaios_diorismwn_10/PE70.html αυτός ο πίνακας είναι για αναπληρωτές ή για διορισμένους??
μπα, απλώς οι δάσκαλοι επειδή διορίζονται χωρίς να ζορίζονται (ομοιοκαταληξία), δεν χρειάζεται να εντρυφήσουν στις λεπτομέρειες των πινάκων και των διαδικασιών.