0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω εμαθα απο εγκυρη πηγη(μεσα απο το υπουργειο κ τον ασεπ) οτι το μονο σιγουρο ειναι..............................................ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑ
παιζουν 2 ημερομηνιες : 1) 27/28 Νοεμβριου 2010 ή 2) 4/5 Δεκεμβριου 2010- αυτες με τις εως τωρα πληροφοριες μου εχω μεσα απο τον ΑΣΕΠ.(μη με πιεζεται δεν θα μιλησω παραπανω)
καλη η πλακα ;,την υλη παιζει να την μαθουμε λιγο νωριτερα,που ειναι η χρυσουλα βρε παιδια;;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 30, 2010, 01:08:00 amκαλη η πλακα ;,την υλη παιζει να την μαθουμε λιγο νωριτερα,που ειναι η χρυσουλα βρε παιδια;;Η Χρυσούλα είναι στον αγώνα κατά του ΑΣΕΠ, μην την ενοχλείς!
Παράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 30, 2010, 02:26:46 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 30, 2010, 01:08:00 amκαλη η πλακα ;,την υλη παιζει να την μαθουμε λιγο νωριτερα,που ειναι η χρυσουλα βρε παιδια;;Η Χρυσούλα είναι στον αγώνα κατά του ΑΣΕΠ, μην την ενοχλείς! Πέρσι την ύλη την είχαμε νωρίτερα εξαιτίας της Χρυσούλας αν θυμάσαι...Η Χρυσούλα επίσης επενέβη στο θέμα της διαρροής και π'ετυχε μια σχετική μείωση!Οπότε το σχόλιο είναι άστοχο!Ας σεβόμαστε τους αγώνες των συναδέλφων που γίνεται και για δικό μας καλό!
Παράθεση από: maryk στις Ιανουαρίου 30, 2010, 02:40:10 pmΠαράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 30, 2010, 02:26:46 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 30, 2010, 01:08:00 amκαλη η πλακα ;,την υλη παιζει να την μαθουμε λιγο νωριτερα,που ειναι η χρυσουλα βρε παιδια;;Η Χρυσούλα είναι στον αγώνα κατά του ΑΣΕΠ, μην την ενοχλείς! Πέρσι την ύλη την είχαμε νωρίτερα εξαιτίας της Χρυσούλας αν θυμάσαι...Η Χρυσούλα επίσης επενέβη στο θέμα της διαρροής και π'ετυχε μια σχετική μείωση!Οπότε το σχόλιο είναι άστοχο!Ας σεβόμαστε τους αγώνες των συναδέλφων που γίνεται και για δικό μας καλό!Κηρύγματα περί αγώνων και αγωνιστών δεν δέχομαι. Όπως δεν δέχομαι μια ένωση που.. αγωνίζεται - μεταξύ άλλων - για την κατάργηση του ΑΣΕΠ.Οπότε, θα λέω ό,τι και όπως θέλω (άσχετα αν το προηγούμενο σχόλιό μου είχε χιουμοριστική διάθεση, αλλά το πήρατε κάποιοι πολύ σοβαρά και με αναγκάζετε να απαντώ )