0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια φορά για κάθε εκπαιδευτικό? Και αυτοί που έχουν ήδη δώσει παραπάνω από μια φορές? Τί μόρια θα πάρουν? Και πώς θα μπορέσουν να πάρουν μόρια για να διοριστούν, αν δε συγκεντρώνουν αρκετά μόρια από τη μια φορά? Με προϋπηρεσία? Αφού είχε πεί οτι θα κλειδώσουν οι πίνακες τον Ιούνιο όσον αφορά τη προϋπηρεσία... Περίεργο ακούγεται...
Να ρωτήσω, όλες αυτές οι ρυθμίσεις και οι αλλαγές πότε θα εφαρμοστούν; Πότε θα αποφασιστούν μάλλον πρώτα, για να εφαρμοστούν έπειτα. Υπάρχει περίπτωση να μην αλλάξει τίποτα και όλα αυτά να είναι απλές προτάσεις;
Άλλωστε, έχουν λανσάρει και τη διαδικασία της διαβούλευσης (ή διαδούλευσης τελικά???).
Κι εγώ επίσης δεν καταλαβαίνω το ότι ο κάθε εκπαιδευτικός θα δίνει μια φορά...Τι εννοεί ο ποιητής; Εγώ που δεν έχω δώσει καμία φορά τι θα γίνει αν δε γράψω καλά;;;
Εμένα η απορία μου πάντως είναι η εξής. Υποτίθεται ότι είχαν αναθέσει σε ιδιωτική εταιρεία μετά τις γιορτές να μελετήσει τα ξένα συστήματα προσλήψεων εκπαιδευτικών και να κάνει σχετικές προτάσεις. Πότε πρόλαβε και κατέθεσε προτάσεις; Ή δεν συστήθηκε τελικά μετά την κατακραυγή;