0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το 60 τοις εκατο δεν κινδυνευει,οπως δεν κινδυνευει και το 40 τοις εκατο και το 24μηνο,δεδομενου και του μεταβατικου σταδιου.ολα τ αλλα ειναι σαπουνοφουσκες.σιγα μην μας πει να ξαναδωσουμε ασεπ...μας μπαρουφιαζουν οι εφημεριδες μου φαινεται
Παράθεση από: alceste στις Ιανουαρίου 31, 2010, 09:17:41 pmτο 60 τοις εκατο δεν κινδυνευει,οπως δεν κινδυνευει και το 40 τοις εκατο και το 24μηνο,δεδομενου και του μεταβατικου σταδιου.ολα τ αλλα ειναι σαπουνοφουσκες.σιγα μην μας πει να ξαναδωσουμε ασεπ...μας μπαρουφιαζουν οι εφημεριδες μου φαινεταιΣυμφωνώ !
Μήπως στις 3000 προσλήψεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα σταθερότητας δε λογαριάζονται οι διοριστέοι του ασεπ, επειδή έχουν μπει στον προϋπολογισμό του προηγούμενου έτους; Άρα, οι 3000 είναι από τις υπόλοιπες κατηγορίες και τζάμπα ανησυχούμε όλοι;Δεν ξέρω. ευσταθεί κάτι τέτοιο; ή είναι βλακεία;
Γνωρίζει κανείς ποιό μήνα βγαίνει συνήθως η εγκύλιος διορισμών για τους διοριστέους της β' φουρνιάς;
Παράθεση από: Vagelis K στις Φεβρουαρίου 01, 2010, 03:18:22 pmΓνωρίζει κανείς ποιό μήνα βγαίνει συνήθως η εγκύλιος διορισμών για τους διοριστέους της β' φουρνιάς;Μετά τα μέσα Ιούλη
Οι διοριστέοι ΑΣΕΠ διορίζονται κατά τη σειρά κατάταξής τους στον πίνακα διοριστέων. Η σειρά κατάταξης προκύπτει από το βαθμό γραπτής εξέτασης + το σύνολο των μονάδων προσαύξησης. Οι μονάδες προσαύξησης εξαρτώνται από το βαθμό πτυχίου, τυχόν μεταπτυχιακές σπουδές και την προϋπηρεσία. Κατά συνέπεια δεν έχει σχέση αυτή καθεαυτή η προϋπηρεσία με τη σειρά κατάταξης, απλά συνεισφέρει στον τελικό συνολικό βαθμό, βάσει του οποίου γίνεται η κατάταξη και η σειρά διορισμού.