*

Αποστολέας Θέμα: διοριστέοι β' φουρνιάς  (Αναγνώστηκε 39501 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: διοριστέοι β' φουρνιάς
« Απάντηση #154 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 04:51:48 pm »
Α μία διόρθωση: η σειρά για το 50% πάει όχι στο 471, αλλά στο 463 γιατί από τα 140 άτομα αφαιρούμε τα 8 που είναι της πρώτης φάσης!!!! άρα έχουμε 331+132=463!!!!  Το σωστό και δίκαιο είναι να διορίσει όλους τους διοριστέους του πίνακα ΑΣΕΠ, εφόσον έχουν δημοσιευθεί με ΦΕΚ!!! ΈΛΕΟΣ!!!!! Γι' αυτό λέω εγώ να ενωθούμε και να αντιδράσουμε όλοι, γιατί η δικαιοσύνη πρέπει να τηρηθεί στο ακέραιο!!!!! Είναι κρίμα να πάνε χαμένοι τόσοι κόποι και θυσίες όλων μας και να κάνουμε άθλιους υπολογισμούς με νούμερα!!!!!!! Sad Sad Sad  Καλή συνέχεια σε όλους!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:31:04 »

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 08:00:08 pm »
Α μία διόρθωση: η σειρά για το 50% πάει όχι στο 471, αλλά στο 463 γιατί από τα 140 άτομα αφαιρούμε τα 8 που είναι της πρώτης φάσης!!!! άρα έχουμε 331+132=463!!!!  Το σωστό και δίκαιο είναι να διορίσει όλους τους διοριστέους του πίνακα ΑΣΕΠ, εφόσον έχουν δημοσιευθεί με ΦΕΚ!!! ΈΛΕΟΣ!!!!! Γι' αυτό λέω εγώ να ενωθούμε και να αντιδράσουμε όλοι, γιατί η δικαιοσύνη πρέπει να τηρηθεί στο ακέραιο!!!!! Είναι κρίμα να πάνε χαμένοι τόσοι κόποι και θυσίες όλων μας και να κάνουμε άθλιους υπολογισμούς με νούμερα!!!!!!! Sad Sad Sad  Καλή συνέχεια σε όλους!!!!!
++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 08:26:14 pm »
Παράθεση
Το σωστό και δίκαιο είναι να διορίσει όλους τους διοριστέους του πίνακα ΑΣΕΠ, εφόσον έχουν δημοσιευθεί με ΦΕΚ!!! ΈΛΕΟΣ!!!!!   
προθεση της Διαμαντοπούλου είναι να περνούν όλοι από ΑΣΕΠ...και εσείς που είστε διοριστέοι ήδη με φεκ τρομάζετε  ; αυτός που σκίστηκε να διαβάσει προηγείται όλων χωρίς καμία αμφισβήτηση...αυτοί του 40 % τι να πουν δηλαδή που οι πιο πολλοί δεν έχουν ούτε επιτυχία στο ΑΣΕΠ...ο πανικός είναι κακός σύμβουλος...το μόνο που θα μπορούσα να συμμεριστώ θα ήταν μια καθυστέρηση διορισμού ελέω καταστροφής της οικονομίας...αλλά πριν λαλήσει ο πετεινός δεν ξημερώνει...ψυχραιμία λοιπόν και βλέπουμε...
"Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο, οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί κοιμούνται καλύτερα, αλλά οι κακοί απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι"...

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 09:36:31 pm »
Παράθεση
Το σωστό και δίκαιο είναι να διορίσει όλους τους διοριστέους του πίνακα ΑΣΕΠ, εφόσον έχουν δημοσιευθεί με ΦΕΚ!!! ΈΛΕΟΣ!!!!!   
προθεση της Διαμαντοπούλου είναι να περνούν όλοι από ΑΣΕΠ...και εσείς που είστε διοριστέοι ήδη με φεκ τρομάζετε  ; αυτός που σκίστηκε να διαβάσει προηγείται όλων χωρίς καμία αμφισβήτηση...αυτοί του 40 % τι να πουν δηλαδή που οι πιο πολλοί δεν έχουν ούτε επιτυχία στο ΑΣΕΠ...ο πανικός είναι κακός σύμβουλος...το μόνο που θα μπορούσα να συμμεριστώ θα ήταν μια καθυστέρηση διορισμού ελέω καταστροφής της οικονομίας...αλλά πριν λαλήσει ο πετεινός δεν ξημερώνει...ψυχραιμία λοιπόν και βλέπουμε...
όπως τα λες είναι. "πρόθεση είναι να περνούν ασεπ" , από δω και πέρα όμως. για φέτος με το παλιό σσύστημα (60-40), που λόγω μειωμένου αριθμού διορισμών μπορεί να αφήσει έξω ασεπίτες!!
"αυτός που σκίστηκε να διαβάσει προηγείται " συμφωνώ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:31:04 »

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Φεβρουαρίου 17, 2010, 11:56:30 pm »
άρα tsounga αφού προηγούνται αυτοί που διάβασαν ,να τακτοποιηθούν το σεπτεμβριο και πρώτοι...τους αξίζει πραγματικά με το αίμα που έδωσαν... :)
"Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο, οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί κοιμούνται καλύτερα, αλλά οι κακοί απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι"...

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 12:36:26 pm »
Σαφώς και είναι δικαιότερο να προηγηθούν οι διοριστέοι της β' φουρνιάς κι όχι αυτοί που δεν έχουν καν επιτυχία ΑΣΕΠ!
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος lenia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 01:02:52 pm »
Δυστυχώς, αμφιβάλλουμε και για τα αυτονόητα! Είμαι κι εγώ διοριστέα με τη β΄φουρνιά και έχω αρχίσει να ανησυχώ...

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 01:04:04 pm »
Τουλάχιστον να ξέρουμε να κνουμε κι εμείς τον προγραμματισμό μας
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Eleos!!!

• Επισκέπτης
« Απάντηση #162 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 01:12:13 pm »
Τίποτα..κι εγώ στο ίδιο "όχημα" - της β' φουρνιάς ΑΣΕΠ δηλ. - επιβαίνω αλλά, δυστυχώς παρατηρώ πως γίνονται σπασμωδικές κινήσεις, μας λείπει η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ απλά...ο καθείς για τον εαυτό του = μια τρύπα στο νερό.

Αποσυνδεδεμένος teogan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 01:40:04 pm »
Αν κατεβάσετε από το ΥΠΕΠΘ το αρχείο διορισμών ΠΕ60 Σχ. έτος 2009-10 με ημερομηνία 12/08/09, θα διαπιστώσετε ότι διορίστηκαν συνολικά 710 νηπιαγωγοί. Από αυτούς, οι 4 πρώτες ήταν από κατηγορία 30μηνο (α/α 1 έως και 4), οι επόμενες 206 από κατηγορία 24μηνο (α/α 5 έως και 210), οι επόμενες 200 από κατηγορία Ενιαίος Πίνακας 40% (α/α 211 έως και 410) και οι τελευταίες 300 από κατηγορία ΑΣΕΠ 60% (α/α 411 έως και 710). Από τον πίνακα ΑΣΕΠ, είτε διορίστηκαν με το 24μηνο ή 40%, είτε δεν έκαναν αίτηση διορισμού 24 άτομα, τα νούμερα 31,39,60,67,72,86,106,115,126,148,152,154,155,158,172,223,237,253,260,272,274,280,291,299. Αντ' αυτών, για να συμπληρωθούν οι 300 από ΑΣΕΠ, διορίστηκαν τα 24 ακόλουθα νούμερα 301-307,310-313,315-318,320-323,325,327,328,330,331. Για το Σχ. έτος 2010-11, θα διοριστούν όλοι οι υπόλοιποι, μέχρι το νούμερο 600, συν κάποιοι επιλαχόντες που προκύπτουν επειδή μερικοί διοριστέοι προτίμησαν να διοριστούν από άλλο πίνακα (24μ, 40%), συνολικά 300 άτομα.

δεν διοριστηκαν οι 31η, 39η, 60η, 67η, 72η, 86η, 106η, 115η, 126η, 148η, 152η, 154η, 155η, 158η, 172η, 237η, 253η, 260η, 272η, 280η, 291η, 299η, 308η, 309η, 314η, 319η, 324η, 326η, 329η. Αρα στην β φουρνια εχουμε και τισ 29 κοπέλες της α'.
Διορίστηκαν 331 νηπιαγωγοί. Αυτό σημαίνει ότι 31 άτομα της α' φουρνιάς είτε δεν αποδέχτηκαν το διορισμό είτε προτίμησαν να διοριστούν με άλλη κατηγορία (πχ 24μηνο) για καλύτερη τοποθέτηση. ¨οπως και να χει στη β' φουρνιά θα είστε άλλοι 300 (μαζί με τους επιλαχόντες). Τι δεν καταλαβαίνεις;

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 02:36:14 pm »
Τίποτα..κι εγώ στο ίδιο "όχημα" - της β' φουρνιάς ΑΣΕΠ δηλ. - επιβαίνω αλλά, δυστυχώς παρατηρώ πως γίνονται σπασμωδικές κινήσεις, μας λείπει η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ απλά...ο καθείς για τον εαυτό του = μια τρύπα στο νερό.
δεν είναι έτσι. το σάββατο θα κάνω 500 χλμ για να συναντηθώ με τα παιδιά από την αθήνα (μέσα από εδώ) κι α΄π ότι ξέρω κάτι ανάλογο θα γίνει και στη θεσνικη. δεν είναι εύκολο να συντονιστούμε, αλλα ξεκινάμε από το μηδεν. ελπίζω να βγει κάτι καλό από αυτή τη συνάντηση, να το κοινοποιήσουμε εδώ και να ακολουθήσουν όσο γίνεται περισσότεροι.

όπως βλέπετε, οι λέξεις ασεπίτες, διαγωνισμός, διάβασμα, 60% προκαλούν διαφορα σχόλια, από αδιάφορα μέχρι και ειρωνικά. γνωρίζω ότι δεν θα μας υποστηρίξει κανείς, γιατί ακόμα και οι επίσημοι φορείς ακούν ασεπ και βγάζουν σπυριά. δεν πειράζει. εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, γιατί νομιζω όλοι μας πιστεύουμε ότι τίποτα δεν μας χαρίστηκε και ότι όλοι κατακτήσαμε το διορισμό μας με απολύτως νόμιμο και αξιοκρατικό τρόπο.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 03:24:36 pm »
Αγαπητή tsounga συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ!!! Χρειάζεται αλληλεγγύη και συλλογικότητα!  Το Σάββατο θα γίνει και η συνάντηση της Ένωσης  Αδιόριστων εκπαιδευτικών... Καλό είναι όσοι διοριστέοι β' φουρνιάς μπορούν να κατέβουν Αθήνα, εγώ δυστυχώς, εκτός του ότι μένω μακριά από Αθήνα σε επαρχία (νησί) το σαβ/κο δεν μπορώ να κατέβω λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων κλπ. Πάντως συμφωνώ απόλυτα με όλες τις κινήσεις επαγρύπνησης που γίνονται από τους συναδέρφους της β' φουρνιάς και όχι μόνο. Προσπαθώ κι εγώ με ό,τι τρόπο μπορώ να βοηθάω και να συμμετέχω από το δικό μου μετερίζι! Καλή συνέχεια σε όλους!!!! Κι ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά!!!!! :) :) :)
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2010, 03:26:18 pm από maritinaki_zan »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 03:25:22 pm »
Αγαπητή tsounga συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!! Ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ!!! Χρειάζεται αλληλεγγύη και συλλογικότητα!  Το Σάββατο θα γίνει και η συνάντηση της Ένωσης  Αδιόριστων εκπαιδευτικών... Καλό είναι όσοι διοριστέοι β' φουρνιάς μπορούν να κατέβουν Αθήνα, εγώ δυστυχώς, εκτός του ότι μένω μακριά από Αθήνα σε επαρχία (νησί) το σαβ/κο δεν μπορώ να κατέβω λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων κλπ. Πάντως συμφωνώ απόλυτα με όλες τις κινήσεις επαγρύπνησης που γίνονται από τους συναδέρφους της β' φουρνιάς και όχι μόνο. Προσπαθώ κι εγώ με ό,τι τρόπο μπορώ να βοηθάω και να συμμετέχω από το δικό μου μετερίζι! Καλή συνέχεια σε όλους!!!! Κι ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά!!!!! Smiley Smiley Smiley

Eleos!!!

• Επισκέπτης
« Απάντηση #167 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 06:19:30 pm »
δεν είναι έτσι. το σάββατο θα κάνω 500 χλμ για να συναντηθώ με τα παιδιά από την αθήνα (μέσα από εδώ) κι α΄π ότι ξέρω κάτι ανάλογο θα γίνει και στη θεσνικη. δεν είναι εύκολο να συντονιστούμε, αλλα ξεκινάμε από το μηδεν. ελπίζω να βγει κάτι καλό από αυτή τη συνάντηση, να το κοινοποιήσουμε εδώ και να ακολουθήσουν όσο γίνεται περισσότεροι.

όπως βλέπετε, οι λέξεις ασεπίτες, διαγωνισμός, διάβασμα, 60% προκαλούν διαφορα σχόλια, από αδιάφορα μέχρι και ειρωνικά. γνωρίζω ότι δεν θα μας υποστηρίξει κανείς, γιατί ακόμα και οι επίσημοι φορείς ακούν ασεπ και βγάζουν σπυριά. δεν πειράζει. εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, γιατί νομιζω όλοι μας πιστεύουμε ότι τίποτα δεν μας χαρίστηκε και ότι όλοι κατακτήσαμε το διορισμό μας με απολύτως νόμιμο και αξιοκρατικό τρόπο.

Ok, συγγνώμη, το γεγονός ότι τελικά αυτή η συνάντηση έχει κλειδώσει γι' αυτό το ΣΚ δεν είχε ξεκαθαριστεί, νομίζω. Φυσικά εύχομαι κάθε επιτυχία. Να ρωτήσω τώρα αν η συνάντηση αυτή, tsounga, θα γίνει μόνο από εμάς τους διοριστέους της β φουρνιάς ή, θα υπάρξει και κάποιος συντονισμός με αντίστοιχες κινήσεις των ωρομισθίων και αναπληρωτών (βλ. ανακοινώσεις του συντονιστικού των ωρομισθίων) ή, ακόμη και επαφές με άλλες κατηγορίες που θίγονται κι έχουν ήδη δραστηριοποιηθεί με άλλο τρόπο (βλ. ανάρτηση για συλλογή υπογραφών από αποφοίτους ΑΣΠΑΙΤΕ κα.)   ???   

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)