0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποτέ άλλοτε δεν θα μας δώσουν σημασία ....
Η απεργία στις πανελλαδικές είναι η μόνη λύση. Όσοι εμφανίζεστε υπέρμαχοι των παιδιών, βλέπετε βραχυπρόθεσμα. Το μέλλον των παιδιών το υποθηκεύουμε όχι με την απεργία στις πανελλαδικές εξετάσεις που οδηγούν σε άχρηστα πανεπιστήμια και στην ανεργία, αλλά με την απραξία μας όταν οι σχέσεις εργασίας γίνονται ελαστικές και όταν προσβάλλονται κατάφωρα έννοιες, όπως αξιοκρατία και δικαιοσύνη. Όλα τα άλλα είναι έπεα πτερόεντα από ανθρώπους με δήθεν παιδαγωγικούς προβληματισμούς, που προφανώς δε γύρισαν την Ελλάδα, δε χωρίστηκαν από τις οικογένειές τους για τρία χρόνια και, κατά συνέπεια, δε νιώθουν εξαπατημένοι.
Θα είχατε την ίδια γνώμη για την απεργία στις πανελλαδικές αν έδινε το δικό σας παιδί; Ή μήπως τότε θα οργιζόσασταν με όσους εξαντλούν τα ψυχικά αποθέματα των παιδιών που βρίσκονται στην περίοδο του μεγαλύτερου άγχους τους; Μήπως αν οι αγρότες δεν έκλειναν τους δρόμους εμποδίζοντας τον κόσμο να κάνει τις δουλειές του, αλλά έβαζαν τα τρακτερ τους στη βουλή στα υπουργεία κ στα σπίτια των βουλευτών,λέω μήπως τότε θα είχαν στο πλευρό τους κ τον κόσμο;Γιατί τέτοιες κινήσεις φέρνουν τον κόσμο απέναντι κ όχι στο πλευρό μας.Προσωπική μου άποψη πάντα..
.και μην μου λες για αγροτες αλλο..αρκετα τους τρωμε στην μαπα απο το πρωι μεχρι το βραδυ...συγχρονος φασισμος σε ολο του το μεγαλειο...
Παράθεση από: aiax στις Ιανουαρίου 25, 2010, 03:28:29 pmΗ απεργία στις πανελλαδικές είναι η μόνη λύση. Όσοι εμφανίζεστε υπέρμαχοι των παιδιών, βλέπετε βραχυπρόθεσμα. Το μέλλον των παιδιών το υποθηκεύουμε όχι με την απεργία στις πανελλαδικές εξετάσεις που οδηγούν σε άχρηστα πανεπιστήμια και στην ανεργία, αλλά με την απραξία μας όταν οι σχέσεις εργασίας γίνονται ελαστικές και όταν προσβάλλονται κατάφωρα έννοιες, όπως αξιοκρατία και δικαιοσύνη. Όλα τα άλλα είναι έπεα πτερόεντα από ανθρώπους με δήθεν παιδαγωγικούς προβληματισμούς, που προφανώς δε γύρισαν την Ελλάδα, δε χωρίστηκαν από τις οικογένειές τους για τρία χρόνια και, κατά συνέπεια, δε νιώθουν εξαπατημένοι.καλα, ειδαμε και τους "σοβαρους" παιδαγωγους με τους προβληματισμους τους και τις ανησυχιες τους !!!που χωριστηκαν απο τις οικογενειες τους (κλαιω τωρα...!!) αυτοι που λες ουτε καν φανηκαν στη πορεια.ασε με σε παρακαλω, που θα βαλω τα παιδια μπροστα μου ασπιδα για να πετυχω κατι.....