0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα , έχω φύγει απο δουλειά με παραίτηση και έχω τα κριτήρια για τα ένσημα που αναφέρει ο Οαεδ.Μπορώ να μπώ ταμέιο ανεργιας με μιά εικονική προσληψη και απολυση η πρέπει να συμπληρώσω ένα διάστημα τουλάχιστον 5 μήνες στον νέο εργοδότη οπως αναφέρεται παρακάτω;
αυτό που λεει ότι η χρονική διάρκεια της σύμβασης που καταγγελθηκε πρεπει να είναι 5-12 μήνες δεν ισχύει δηλάδη;για τους 7 μήνες αναφέρεται καπου;
σε περιπτωσεις ολιγοημερων προσληψεων και απολυσεων υπαρχει πιθανοτητα ελεγχου απο τον ΟΑΕΔ για να να ελεγχξει εαν είναι εικονικο;
εγω λέω για προσληψη και απολυση απο ασχετο κλαδο πχ καφετερια, αλλα και παλι σε περιπτωση ελεγχου ο Οαεδ δεν νομιζω να μπορει να αποδειξει κατι, εαν πει ο εργοδοτης οτι απλα δεν μου εκανε και τον εδιωξα.
η σύμβαση των αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου για ενισχυτική έληξε την Παρασκευή που μας πέρασε. Την Δευτέρα μπορεί να γίνει αίτηση για επίδομα ανεργίας??? εννοώ ηλεκτρονική γίνεται αυτό?? ή πρέπει να προηγηθεί εγγραφή ως άνεργος?>?? αυτομάτως γίνεται ο υπολογισμός ή πρέπει να δώσουμε κάποια έγγραφα???ξέρει κανείς τη διαδικασία παρακαλώ?