0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας!Διάβασα όόόλο το θέμα και έχω μια ΣΠΟΥΔΑΙΑ (!) απορία.Στα δικιολογητικά για το επίδομα ανεργίας περιλαμβάνεται και το εκκαθαριστικό της εφορίας.Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα φορολογική δήλωση. Δεν είμαι φοροφυγάς, είμαι 22 ετών, χαμηλόμισθος και μένω με τους γονείς μου.Θα έχω πρόβλημα; Μπορώ να απευθυνθώ στην εφορία και να εξυπηρετηθώ;;;Κάποιες σελίδες πιο πριν αναφέρθηκε πάλι αυτό αλλά δεν το "έπιασα" σωστά!
Παράθεση από: Giorgakis!!! στις Μαΐου 06, 2009, 05:11:05 pmΓεια σας!Διάβασα όόόλο το θέμα και έχω μια ΣΠΟΥΔΑΙΑ (!) απορία.Στα δικιολογητικά για το επίδομα ανεργίας περιλαμβάνεται και το εκκαθαριστικό της εφορίας.Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα φορολογική δήλωση. Δεν είμαι φοροφυγάς, είμαι 22 ετών, χαμηλόμισθος και μένω με τους γονείς μου.Θα έχω πρόβλημα; Μπορώ να απευθυνθώ στην εφορία και να εξυπηρετηθώ;;;Κάποιες σελίδες πιο πριν αναφέρθηκε πάλι αυτό αλλά δεν το "έπιασα" σωστά!Giorgaki και εγώ όταν χρειάστηκε να βγάλω κάρτα ανεργίας ήμουν στην δική σου κατάσταση και απλά μου είπαν απ'τον ΟΑΕΔ ότι αφού δεν έχω εκκαθαριστικό να πάω απ΄την εφορία και να πάρω ένα χαρτί που να βεβαιώνει ότι δεν οφείλω χρήματα στο κράτος. Με έστειλαν και σε συγκεκριμένο γραφείο για να το ζητήσω.Πιστέυω ότι και στην δική σου περίπτωση θα γίνει αυτό.
Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 2 ώρες/ημέρα για να πάρεις ένσημο