0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας! εγώ έχω άλλο πρόβλημα...εργάζομαι σε φροντιστήριο και παίρνω πολλά χρόνια το καλοκαίρι το επίδομα του ταμείου ανεργίας. 31 Μάη με απέλυσαν και επειδή θέλουν να τους πας τα ένσημα του 2008 και 2009 αντιλαμβάνομαι ότι τα τελευταία που μου έχουν δώσει στο φροντιστήριο είναι του β' τριμήνου του '07. Θα τα δεχτούν άραγε απλώς μηχανογραφημένα ή θα μου κάνουν τη ζωή δύσκολη....κάθε χρόνο βρίσκουν και άλλο ένα καινούργιο δικαιολογητικό που θέλουν εκεί στον ΟΑΕΔ...
Παράθεση από: frerar στις Ιουνίου 02, 2009, 07:12:51 pmγεια σας! εγώ έχω άλλο πρόβλημα...εργάζομαι σε φροντιστήριο και παίρνω πολλά χρόνια το καλοκαίρι το επίδομα του ταμείου ανεργίας. 31 Μάη με απέλυσαν και επειδή θέλουν να τους πας τα ένσημα του 2008 και 2009 αντιλαμβάνομαι ότι τα τελευταία που μου έχουν δώσει στο φροντιστήριο είναι του β' τριμήνου του '07. Θα τα δεχτούν άραγε απλώς μηχανογραφημένα ή θα μου κάνουν τη ζωή δύσκολη....κάθε χρόνο βρίσκουν και άλλο ένα καινούργιο δικαιολογητικό που θέλουν εκεί στον ΟΑΕΔ...Θα πας στο ΙΚΑ και θα ζητήσεις την κατάσταση με τα ένσημα σου για την περίοδο που χρειάζεσαι και με αυτήν θα πας στον ΟΑΕΔ για το επίδομα.
Καλησπέρα και απο μένα. Να ρωτήσω και εγώ κάτι με την σειρά μου. Εργαζόμουν μέχρι το Πάσχα σε μια εταιρία απο την οποία και παραιτήθηκα. Στην συνέχεια προσλήφθηκα αλλού, από όπου και θα απολυθώ σε λίγες μέρες. Θέλω να βγάλω το επίδομα. Θα μου δημιουργήσει πρόβλημα η προηγούμενη παραίτηση απο την στιγμή που τώρα με απολύει η νέα μου δουλειά;; Πιστέυω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα είτε πως δεν θα το ψάξουν. Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε διευκρίνηση. Καλό απόγευμα σε όλους