0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Στο σχολείο πηγαινώ καθημερινά. Έχω δύο ώρες την ημέρα και μία φορά την εβδομάδα έχω τρεις ώρες. Συνολικά 11 ώρες. Μου είπε ότι με βάση τον τύπο που έχει, βγαίνουν λιγότερα ένσημα από τις ημέρες που πηγαίνω.
Παράθεση από: Drakoumel στις Φεβρουαρίου 25, 2010, 09:54:58 amΚαλημέρα!Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Στο σχολείο πηγαινώ καθημερινά. Έχω δύο ώρες την ημέρα και μία φορά την εβδομάδα έχω τρεις ώρες. Συνολικά 11 ώρες. Μου είπε ότι με βάση τον τύπο που έχει, βγαίνουν λιγότερα ένσημα από τις ημέρες που πηγαίνω.Προχθές υπέγραψα στο σχολείο που εργάζομαι ως καθηγήτρια ΠΔΣ για τις ώρες των μηνών 10/11/12/ 2009.Ο υπολογισμός ωρών και ημερών ήταν αυτός που γνωρίζουμε τα τελευταία χρόνια, ακόμα και δύο ώρες την ημέρα δίνουν 1 ένσημο( μικρότερης αξίας για τη συνταξιοδότηση αλλά μετρήσιμο κανονικά για το ταμείο ανεργίας).
Παράθεση από: Drakoumel στις Φεβρουαρίου 25, 2010, 09:54:58 amΚαλημέρα!Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Στο σχολείο πηγαινώ καθημερινά. Έχω δύο ώρες την ημέρα και μία φορά την εβδομάδα έχω τρεις ώρες. Συνολικά 11 ώρες. Μου είπε ότι με βάση τον τύπο που έχει, βγαίνουν λιγότερα ένσημα από τις ημέρες που πηγαίνω. Πιστεύω ότι θα πρέπει να έχεις ένα ένσημο την ημέρα. Πρώτη φορά ακούω για τύπους. Θα μπορούσες να μας μεταφέρεις "τον τύπο" για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται;
Γεια σας! Έχω μια απορια αν ξερει καποιος τον παρακαλω πολυ να μου απαντησει.Το 2008 ημουνα στο ταμειο ανεργιας, το 2009 εκανα 75 ημερομισθια, το 2010 ποσα ημερομισθια πρεπει να κανω για να μπω στο ταμειο ανεργιας;
Παράθεση από: petros8 στις Μαρτίου 02, 2010, 07:34:40 pmγεια σασ! εχω μια απορια αν ξερει καποιοσ τον παρακαλω πολυ να μου απαντησειτο 2008 ημουνα ταμειο ανεργειασ ,το 2009 εκανα 75 ημερομισθεια,το2010 ποσα ημερομισθει α πρεπει να κανω για να μπω ταμειο ανεργειασ?Πριν απο δυο μέρες ρώτησα στον οαεδ της περιοχής μου και μου είπαν ότι απο τη μέρα που κόβεις το ταμείο σου θα πρέπει να έχεις 125 ένσημα χωρίς τους δυο τελευταίους μήνες! Με έκαψε! Ξεκίνησα να δουλέυω στις 15 Δεκεμβρίου και με 4 ένσημα την εβδομάδα δεν πρόκειται να μαζέψω τόσαααα!
γεια σασ! εχω μια απορια αν ξερει καποιοσ τον παρακαλω πολυ να μου απαντησειτο 2008 ημουνα ταμειο ανεργειασ ,το 2009 εκανα 75 ημερομισθεια,το2010 ποσα ημερομισθει α πρεπει να κανω για να μπω ταμειο ανεργειασ?
Ναι αλλα μηπως επειδη το 2009 δεν εχω 80 ενσημα δεν δικαιουμαι;