0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα και Χρονια Πολλα. Θα 'θελα να ρωτησω τι γινεται στη περιπτωση που τα ενσημα δεν εχουν μπει.Πηγα στο ΙΚΑ και απο Οκτωμβρη 2009 μεχρι και τωρα και τα δυο σχολεια δεν εχουν καταθεσει τα ενσημα.
Παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει σίγουρα.Είμαι ωρομίσθια όχι σε σχολείο σε σχολές και φροντιστήρια ΠΕ19 ειδικότητα δουλεύω απο το 2006 περυσι απολύθηκα 30 Ιουνίου και πηγα να καταθεσω τα χαρτια μου στον οαεδ για ταμείο,δεν μου το ενέκριναν τελικά.Φέτος που το έψαξα βλέπω ότι το έπρεπε να το είχα πάρει πέρυσι για πρώτη φορά.Απολύθηκα 31 Ιουνιου και μείον τους δύο τελευταίους μήνες δλδ απο 30/04/2009 - 1/05/2008 είχα 122 ένσημα και απο 30/04/2008 - 1/05/2007 είχα 86 ένσημα.Κανονικά δεν έπρεπε να μπω?Μάζεψα 200 ένσημα για δύο χρόνια και 80 ένσημα λιγότερο το χρόνο.Πρέπει να ξέρω αν τα υπολογίζω σωστά για να δω αν θα μπώ φέτος και για να δω αν μπορώ να κάνω κάτι με δικηγόρο για πέρυσι.Δεν έχω εισόδημα απο πουθενά αλλού,δεν έχω γονείς να με βοηθήσουν τα βγάζω πέρα μόνη μου και πέρυσι πέρασα άσχημους 5 μήνες.,όχι ότι οι υπόλοιποι ήταν καλύτεροι με 400 ευρώ το μήνα ζούσα.Είμαι αγανακτισμένη... Πήρα τηλ ΟΑΕΔ και ρωτησα αν θα μπορούσαν να μου τα υπολογίσουν αυτοί αλλά μου είπε υπάλληλος ότι έχουν δουλειά..
Ωστόσο εγω νόμιζα ότι αφαιρούσαν δύο τελευταίους μήνες και μετά πήγαιναν δύο χρονια πίσω...αλλά απο ότι φαίνεται δεν κάνουν αυτό!!!