0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σ'ευχαριστω!Μου αναλύεις λίγο την τελευταια πρόταση?Τη βεβαίωση εργοδότη γιατί την πάμε?Η απόλυση δεν είναι αρκετή?ΑΠΔ έχω από αυτούς αλλά μόνο για 2 μέρες του Δεκέμβρη που δούλεψα.Σε τι ακριβώς χρησιμεύει η ΑΠΔ?
να ρωτησω και εγω κατι αν ξερετε: αν στο βιβλιαριο ασθενειας εχω και τα παιδια παιρνω παραπανω ή δεν παιζει ρολο αυτο?
Παράθεση από: s93060 στις Ιουνίου 14, 2010, 02:51:57 pmνα ρωτησω και εγω κατι αν ξερετε: αν στο βιβλιαριο ασθενειας εχω και τα παιδια παιρνω παραπανω ή δεν παιζει ρολο αυτο?Για κάθε παιδί (πέρσι τουλάχιστον) ηταν 45Ε ,αν θυμάμαι καλά..Νομίζω παίρνεις τα χρήματα αυτά ακόμη και αν τα παιδιά δεν είναι στο δικό σου βιβλιάριο..
Παράθεση από: domenica στις Ιουνίου 14, 2010, 03:01:20 pmΠαράθεση από: s93060 στις Ιουνίου 14, 2010, 02:51:57 pmνα ρωτησω και εγω κατι αν ξερετε: αν στο βιβλιαριο ασθενειας εχω και τα παιδια παιρνω παραπανω ή δεν παιζει ρολο αυτο?Για κάθε παιδί (πέρσι τουλάχιστον) ηταν 45Ε ,αν θυμάμαι καλά..Νομίζω παίρνεις τα χρήματα αυτά ακόμη και αν τα παιδιά δεν είναι στο δικό σου βιβλιάριο..Όχι. Μόνο αν είναι ασφαλισμένα σ'εσένα. Ζητούν το βιβλιάριο του ΙΚΑ, εξάλλου.
Παράθεση από: panickos στις Ιουνίου 14, 2010, 11:20:32 pmΠαράθεση από: domenica στις Ιουνίου 14, 2010, 03:01:20 pmΠαράθεση από: s93060 στις Ιουνίου 14, 2010, 02:51:57 pmνα ρωτησω και εγω κατι αν ξερετε: αν στο βιβλιαριο ασθενειας εχω και τα παιδια παιρνω παραπανω ή δεν παιζει ρολο αυτο?Για κάθε παιδί (πέρσι τουλάχιστον) ηταν 45Ε ,αν θυμάμαι καλά..Νομίζω παίρνεις τα χρήματα αυτά ακόμη και αν τα παιδιά δεν είναι στο δικό σου βιβλιάριο..Όχι. Μόνο αν είναι ασφαλισμένα σ'εσένα. Ζητούν το βιβλιάριο του ΙΚΑ, εξάλλου. Κιι εγω έτσι νόμιζα αλλά ο υπάλληλος του ΟΑΕΔ μου είπε πως απο τη στιγμή που έχω παιδί ,το δικαιούμαι...είδε πως δεν είναι ασφαλισμένο σε μένα κι όμως πήρα τα παραπάνω χρήματα...(λες να με συμπάθησε; )
Παράθεση από: domenica στις Ιουνίου 14, 2010, 11:24:51 pmΠαράθεση από: panickos στις Ιουνίου 14, 2010, 11:20:32 pmΠαράθεση από: domenica στις Ιουνίου 14, 2010, 03:01:20 pmΠαράθεση από: s93060 στις Ιουνίου 14, 2010, 02:51:57 pmνα ρωτησω και εγω κατι αν ξερετε: αν στο βιβλιαριο ασθενειας εχω και τα παιδια παιρνω παραπανω ή δεν παιζει ρολο αυτο?Για κάθε παιδί (πέρσι τουλάχιστον) ηταν 45Ε ,αν θυμάμαι καλά..Νομίζω παίρνεις τα χρήματα αυτά ακόμη και αν τα παιδιά δεν είναι στο δικό σου βιβλιάριο..Όχι. Μόνο αν είναι ασφαλισμένα σ'εσένα. Ζητούν το βιβλιάριο του ΙΚΑ, εξάλλου. Κιι εγω έτσι νόμιζα αλλά ο υπάλληλος του ΟΑΕΔ μου είπε πως απο τη στιγμή που έχω παιδί ,το δικαιούμαι...είδε πως δεν είναι ασφαλισμένο σε μένα κι όμως πήρα τα παραπάνω χρήματα...(λες να με συμπάθησε; )Διόλου απίθανο! Μπορεί να έχεις τα τυχερά σου ή να κάνω εγώ λάθος.
ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΕ 70.ΤΟ