0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα! εχω μια ερωτηση εγω ημουν ωρομισθια πολυ μακρια απο τον τόπο κατοικιας μουπηγα λοιπον στον οαεδ και εκανα αιτηση για ταμειο ανεργιας και μου ζητανε τα ενσημα του απριλιου που δεν εχουν περαστει στην εκτυπωση απο το ικα.πως μπορω να τα παρω απο αποσταση?που θα παω δεν εχω ιδεα...
Παράθεση από: theodora@ στις Ιουλίου 02, 2010, 09:43:56 amκαλημερα! εχω μια ερωτηση εγω ημουν ωρομισθια πολυ μακρια απο τον τόπο κατοικιας μουπηγα λοιπον στον οαεδ και εκανα αιτηση για ταμειο ανεργιας και μου ζητανε τα ενσημα του απριλιου που δεν εχουν περαστει στην εκτυπωση απο το ικα.πως μπορω να τα παρω απο αποσταση?που θα παω δεν εχω ιδεα... Καλημέρα..Εχουμε αναφέρει συχνά πως τα ένσημα των τελευταίων μηνών ,τα παίρνουμε απο τον εργοδότη μας..Θα τα πάρεις απο την Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια .Καλύτερα να τηλ και να συννενοηθείς για το πώς ακριβώς θα σταλούν σε σένα..Επίσης θα σου πρότεινα να απευθυνθείς στον ΟΑΕΔ και να διευκρινίσεις αν μπορείς να καταθέσεις τα δικαιολογητικά σου και να είναι εκκρεμότητα το να πας και τα ένσημα των τελευταίων μηνών ,τα οποία πρεπει να είναι θεωρημένα απο το ΙΚΑ του εργοδότη.
Παράθεση από: domenica στις Ιουλίου 02, 2010, 09:50:00 amΠαράθεση από: theodora@ στις Ιουλίου 02, 2010, 09:43:56 amκαλημερα! εχω μια ερωτηση εγω ημουν ωρομισθια πολυ μακρια απο τον τόπο κατοικιας μουπηγα λοιπον στον οαεδ και εκανα αιτηση για ταμειο ανεργιας και μου ζητανε τα ενσημα του απριλιου που δεν εχουν περαστει στην εκτυπωση απο το ικα.πως μπορω να τα παρω απο αποσταση?που θα παω δεν εχω ιδεα... Καλημέρα..Εχουμε αναφέρει συχνά πως τα ένσημα των τελευταίων μηνών ,τα παίρνουμε απο τον εργοδότη μας..Θα τα πάρεις απο την Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια .Καλύτερα να τηλ και να συννενοηθείς για το πώς ακριβώς θα σταλούν σε σένα..Επίσης θα σου πρότεινα να απευθυνθείς στον ΟΑΕΔ και να διευκρινίσεις αν μπορείς να καταθέσεις τα δικαιολογητικά σου και να είναι εκκρεμότητα το να πας και τα ένσημα των τελευταίων μηνών ,τα οποία πρεπει να είναι θεωρημένα απο το ΙΚΑ του εργοδότη.Σε ευχαριστώΜιλησα με τον διευθυντη μου λιγο πιο πριν ξερεις μηπως αν παρω μια βεβαιωση οτι εργαζομουν εκει τον Απριλιο ειμαι ενταξει μαυτο που ζηταει ο οαεδ?
Παιδιά δούλευα ως ωρομίσθια σε ολοήμερα δημοτικά. Μέχρι τώρα μου έχουν δώσει από την α/θμια μόνο βεβαίωση προυπηρεσίας. Μου είπαν ότι δεν έχουν πάρει ακόμη εντολή από το υπουργείο για να δώσουν βεβαίωση εργοδότη και τα ένσημα..Σημειωτέον ότι απολυθήκαμε 15/6...Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι τέτοιο; Να ανησυχώ? Τα χαρτιά αυτά τα χρειάζομαι για τον ΟΑΕΔ για να ξεκινήσει το επίδομα.Στον ΟΑΕΔ μου είχαν πει ότι δεν πειράζει, δεν τα χάνω τα χρήματα από το επίδομα αυτές τις μέρες μιας και είμαι άνεργη απλά θα αργήσω να πληρωθώ..Ισχύον όλα ατά ή είναι μπαρούφες? Κάποιος άλλος στο φόρουμ μου είπε ότι θα πρέπει να πιέσω την α/θμια, ότι ο ΟΑΕΔ δεν ξέρει τι του γίνεται (μιας και κέρδος έχει)..Μα τι πίεση να ασκήσω; Αφού μου είπαν ότι δεν είναι δικό τους θέμα και περιμένουν από το υπουργείο..Τα έχασα δηλαδή τα χρήματα από τότε που απολύθηκα; Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι αντίστοιχο φέτος που δούλευε όπως κι εγώ;
παιδια ξερει κανεις τα χαρτια ΠΔΣ τα παιρνουμε απο