0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια φετος αν ολα πανε καλα θα βγω ταμειο ανεργιας για δευτερη χρονια.θα με απολυσει 31/5.ποτε θα αρχισουν να μετρουν οι μερες για το ταμειο?διοτι περσι αργησε αρκετα επειδη ημουν πρωτη φορα.
τα ενσημα μετρανε απο την ημερα προσληψης μεχρι και 2 μηνες πριν την απολυση ετσι δεν ειναι?περυσι μου τα βγαλανε 150 ενω εγω τα εβγαζα λιγοτερα.θελω τη βοηθεια σας για φετος απο 20/9 προσληψη 5 ενσημα την εβδομαδα.απολυση στις 20 /5 . μου φτανουν για ανεργια?μην την πατησω οπως πριν 2 χρονια .
ευχαριστω πολυ για την απαντηση.μειωμενου ειμαι.
τα ενσημα των 2 τελευταιων ετων με ποια μορφη τα καταθετεις στον ΟΑΕΔ ; μπορεις να βγαλεις μια μηχανογραφημενη κατασταση απο τα ΚΕΠ ή πρεπει να ειναι απο το ίδιο το ΙΚΑ ;
Από οποιοδήποτε καταστημα του ΙΚΑ
Παράθεση από: steven_seagal στις Μαΐου 20, 2011, 07:51:34 pmτα ενσημα των 2 τελευταιων ετων με ποια μορφη τα καταθετεις στον ΟΑΕΔ ; μπορεις να βγαλεις μια μηχανογραφημενη κατασταση απο τα ΚΕΠ ή πρεπει να ειναι απο το ίδιο το ΙΚΑ ;Παράθεση από: petrosp_13 στις Μαΐου 20, 2011, 07:53:08 pmΑπό οποιοδήποτε καταστημα του ΙΚΑΗ εντύπωση που έχω (και έτσι έχω πράξει κι εγώ στο παρελθόν) είναι πως η κατάσταση ενσήμων προέρχεται από το υποκατάστημα ΙΚΑ του εργοδότη..
Παράθεση από: domenica στις Μαΐου 20, 2011, 08:18:41 pmΗ εντύπωση που έχω (και έτσι έχω πράξει κι εγώ στο παρελθόν) είναι πως η κατάσταση ενσήμων προέρχεται από το υποκατάστημα ΙΚΑ του εργοδότη..Εγώ που έχω ένσημα από πολλούς εργοδότες, ένα οποιοδήποτε ΙΚΑ από αυτά μου δίνει μια κοινή κατάσταση για όλα
Η εντύπωση που έχω (και έτσι έχω πράξει κι εγώ στο παρελθόν) είναι πως η κατάσταση ενσήμων προέρχεται από το υποκατάστημα ΙΚΑ του εργοδότη..