0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: domenica στις Μαΐου 20, 2011, 08:18:41 pmΠαράθεση από: steven_seagal στις Μαΐου 20, 2011, 07:51:34 pmτα ενσημα των 2 τελευταιων ετων με ποια μορφη τα καταθετεις στον ΟΑΕΔ ; μπορεις να βγαλεις μια μηχανογραφημενη κατασταση απο τα ΚΕΠ ή πρεπει να ειναι απο το ίδιο το ΙΚΑ ;Παράθεση από: petrosp_13 στις Μαΐου 20, 2011, 07:53:08 pmΑπό οποιοδήποτε καταστημα του ΙΚΑΗ εντύπωση που έχω (και έτσι έχω πράξει κι εγώ στο παρελθόν) είναι πως η κατάσταση ενσήμων προέρχεται από το υποκατάστημα ΙΚΑ του εργοδότη..Εγώ που έχω ένσημα από πολλούς εργοδότες, ένα οποιοδήποτε ΙΚΑ από αυτά μου δίνει μια κοινή κατάσταση για όλα
Παράθεση από: steven_seagal στις Μαΐου 20, 2011, 07:51:34 pmτα ενσημα των 2 τελευταιων ετων με ποια μορφη τα καταθετεις στον ΟΑΕΔ ; μπορεις να βγαλεις μια μηχανογραφημενη κατασταση απο τα ΚΕΠ ή πρεπει να ειναι απο το ίδιο το ΙΚΑ ;Παράθεση από: petrosp_13 στις Μαΐου 20, 2011, 07:53:08 pmΑπό οποιοδήποτε καταστημα του ΙΚΑΗ εντύπωση που έχω (και έτσι έχω πράξει κι εγώ στο παρελθόν) είναι πως η κατάσταση ενσήμων προέρχεται από το υποκατάστημα ΙΚΑ του εργοδότη..
τα ενσημα των 2 τελευταιων ετων με ποια μορφη τα καταθετεις στον ΟΑΕΔ ; μπορεις να βγαλεις μια μηχανογραφημενη κατασταση απο τα ΚΕΠ ή πρεπει να ειναι απο το ίδιο το ΙΚΑ ;
Από οποιοδήποτε καταστημα του ΙΚΑ
εγω ρωτησα αν μπορεις αυτη την εκτυπωση των ενσημων να την παρεις με αιτηση στα ΚΕΠ ή αποκλειστικα και μονο με την παρουσια σου σε υποκαταστημα του ΙΚΑ
παιδια θελω τα φωτα σας!!!απο οκτωβρη μεχρι 31/3 εχω 128 ενσημα.η λογιστρια ομως αντι να κανει απολυση 31/5 εκανε απολυση 20/5 και ξανα προσληψη 21/5 με απολυση 31/5.θα βγω ταμειο ανεργιας???ειχα παο περσι 2 μηνες.τωρα με την προσληψη -απολυση θα υπαρξη προβλημα στον οαεδ?θα παρω και τους υπολοιπους μηνες?
απλα επειδη θα υπαρχουν 2 απολυσεις,μια στις 20/5 και μια στις 31/5 εκει λιγο ανησυχω...λογικα θα εμφανισω στον οαεδ την τελευταια απολυση στις 31/5.επειδη ζηταν αυτοι να δουν και τους τελευταιους μηνες απριλιο και μαιο μηπως υπαρξει καποιο προβλημα?
Εγώ που απολύθηκα πρόσφατα από 5 φροντιστήρια, θα πάω 5 διαφορετικές ημερομηνίες απολύσεων και 5 βεβαιώσεις ενσήμωνΩς ημερομηνία απόλυσης μετράει η τελευταία και τα ένσημα μετράνε όλα, από όπου κι αν προέρχονται Εκτός φυσικά από τους τελευταίους 2 μήνες πριν την ημερομηνία απόλυσης (την τελευταία)
Από ό,τι ξέρω εγώ, τα ένσημα σου μετράνε όλα, ακόμα και 40 να έκανες σε έναν μήναΑρκεί να μην συμπληρώνεις πάνω από 300 τον χρόνο (12 μήνες Χ 25 ένσημα)
Παράθεση από: petrosp_13 στις Μαΐου 31, 2011, 09:14:45 pmΑπό ό,τι ξέρω εγώ, τα ένσημα σου μετράνε όλα, ακόμα και 40 να έκανες σε έναν μήναΑρκεί να μην συμπληρώνεις πάνω από 300 τον χρόνο (12 μήνες Χ 25 ένσημα)Δεν είναι έτσι. Το καλοκαίρι του 2006 που είχα 27 ένσημα τον Μάρτιο, ο ΟΑΕΔ μου προσμέτρησε μόνο τα 25.Φυσικά πολλούς άλλους μήνες δεν έφτανα τα 25 ένσημα και άλλους μήνες του χρόνου ήμουν άνεργος, οπότε δεν είχα σε καμιά περίπτωση ξεπεράσει τα 300 εκείνο το χρόνο.