0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα.εγω εχω το εξης θεμα. ειχα 3 συμβασεις αυτη τη χρονια. εχω παρει απολυση μονο απο τη μια και οι αλλες δυο θα καθυστερησουν λιγο ομως εχω τελειωσει απο ολες τις δουλειες.αν παω στον οαεδ και τους καταθεσω τη μια απολυση για να κανω αμεσα την αιτηση και τους πω οτι τις αλλες δυο θα τις καταθεσω λιγο αργοτερα θα το δεχτουν λετε?επισης σημερα πηρα απολυση απο α'βαθμια δ'αθηνας και τη βεβαιωση εργοδοτη μου ειπαν οτι πλεον δεν χρειαζεται να παω στο ικα να την επικυρωσω να την καταθεσω στον οαεδ ετσι οπως ειναι. ισχυει κατι τετοιο? σας ειπαν και εσας το ιδιο?
Παράθεση από: vasodcim στις Ιουνίου 27, 2011, 09:05:43 pmκαλησπερα.εγω εχω το εξης θεμα. ειχα 3 συμβασεις αυτη τη χρονια. εχω παρει απολυση μονο απο τη μια και οι αλλες δυο θα καθυστερησουν λιγο ομως εχω τελειωσει απο ολες τις δουλειες.αν παω στον οαεδ και τους καταθεσω τη μια απολυση για να κανω αμεσα την αιτηση και τους πω οτι τις αλλες δυο θα τις καταθεσω λιγο αργοτερα θα το δεχτουν λετε?επισης σημερα πηρα απολυση απο α'βαθμια δ'αθηνας και τη βεβαιωση εργοδοτη μου ειπαν οτι πλεον δεν χρειαζεται να παω στο ικα να την επικυρωσω να την καταθεσω στον οαεδ ετσι οπως ειναι. ισχυει κατι τετοιο? σας ειπαν και εσας το ιδιο?Αυτό που λες με τις σφραγισμένες ΑΠΔ από το ΙΚΑ το ανέφερε και άλλη συνάδελφος για την πρωτοβάθμια στην Κρήτη. Οπότε υποθέτω θα την δεχτούν έτσι και δε χρειάζεται να πας στο ΙΚΑ. Σου το είπαν εξάλλου, άρα έχουν και την ευθύνη.Εφόσον οι άλλες δυο εργασίες δε σε έχουν απολύσει ακόμα, δεν μπορείς να πας στον ΟΑΕΔ και να βγάλεις ούτε καν κάρτα ανεργίας, πόσο μάλλον να κάνεις αίτηση για επιδότηση. Απλά δεν είσαι άνεργη. Στον ΟΑΕΔ θα δούνε από πόσους εργοδότες πήρες ένσημα και θα ζητήσουν τόσες απολύσεις. Γιατί δε σου δίνουν τις απολύσεις από τις άλλες δουλειές που εργάστηκες;
Εμείς τις απολύσεις θα τις πάρουμε την Παρασκευή.
Σήμερα το πρωί πήρα τη λήξη σύμβασης και μετά πήγα στο ΙΚΑ για τα ένσημα. Δεν υπήρχε ψυχή! Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου χιχι Μάλλον θα πάω αύριο και στον Οαεδ μήπως είναι παρόμοια η κατάσταση γιατί λόγω απεργίας είτε πολλοί δεν έχουν δυνατότητα μετακίνησης είτε νομίζουν ότι οι υπηρεσίες είναι κλειστές Στη διεύθυνση Πειραιά οι απολύσεις δίνονται απο χτες έως και την τετάρτη, όμως λόγω απεργίας θα εξυπηρετηθούμε και την πέμπτη, λογικά και παρασκευή γιατί απ'ότι είδα ήταν πολλέεεεεες οι συμβάσεις
ΓΙΑ ΤΙ ΠΟΣΟ ΜΙΛΑΜΕ Ως ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΝΟς ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1 ΣΕΠΤΕΜ
Παράθεση από: pd στις Ιουνίου 28, 2011, 02:43:29 pmΓΙΑ ΤΙ ΠΟΣΟ ΜΙΛΑΜΕ Ως ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΝΟς ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1 ΣΕΠΤΕΜ
Παράθεση από: Lasid στις Ιουνίου 28, 2011, 04:20:25 pmΠαράθεση από: pd στις Ιουνίου 28, 2011, 02:43:29 pmΓΙΑ ΤΙ ΠΟΣΟ ΜΙΛΑΜΕ Ως ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΝΟς ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1 ΣΕΠΤΕΜ