0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dessi στις Ιουλίου 01, 2011, 02:18:54 pmΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΠΟΣΑ ΚΑΤΑ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΠΟΣΑ ΚΑΤΑ
Μαύρη καλό κουράγιο σου εύχομαι για τη Δευτέρα... κι εγώ δευτέρα θα πάω, αλλά πιστεύω ότι θα ξεμπερδέψω γρήγορα... με έχει μάθει και η υπάλληλος... 4η χρονιά ταμείο... dessi.. νομίζω πως μόνο ο οαέδ θα σου απαντήσει έγκυρα. ...συμπληρώνω...1. πας στον οαέδ της περιοχής σου γιατί μόνο από έναν οαέδ μπορείς να παίρνεις τα χρήματα..2. Δεν ξέρω, 3. Γύρω στον μήνα...4. Δεν ξέρω5. Αν πρόκειται για μία φορά μπορείς να πας στον οαέδ οποιαδήποτε περιοχής βρίσκεσαι για θεώρηση της κάρτας, επειδή επιμένουν να θεωρείται συγκεκριμμένες μέρες. τα χρήματα του ταμείου δεν μπορείς να τα πάρεις όμως... έχεις δικαίωμα να καθυστερήσεις μέχρι 60 μέρες και να τα πάρεις μόνο από τον οαέδ της περιοχής σου...δεν ξέρω αν βοήθησα λίγο...
Σας ευχαριστώ! Απλως θέλω να παρατείνω για λιγο τις διακοπές μου στο νησί που βρίσκομαι και θέλω να ξέρω τι περιθώρια έχω, κυρίως με το χρονικο διάστημα κατάθεσης των δικαιολογητικών. Αν είναι όντως δύο μήνες ή 7 ημέρες (νομιζω δεν συμπληρώνω 125 ενσημα το τελευταίο 14μηνο - πρέπει όμως να το τσεκάρω για σίγουρα) το περιθώριο να μην άγχωμαι να γυρίσω πίσω και να τα καταθέσω στον ΟΑΕΔ της περιοχής μου. Σε περίπτωση που δεν δικαιούμαι επίδομα αλλά τρίμηνο βοήθημα πρέπει να μην χρειάζεται να βιαστώ. Με το επίδομα χρειάζεται νομίζω να βιαστείς.
Να έχεις υπόψη σου, όμως, ότι μερικοί υπάλληλοι στον ΟΑΕΔ επιμένουν ότι η καθυστέρηση να πάρεις κάθε μηνιάτικο δεν μπορεί να υπερβαίνει τον μήνα αν υπάρχει σημαντικός λόγος. Σε γενικές γραμμές περιμένουν να πηγαίνουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα, επειδή η λογική τους λέει ότι αν είσαι πραγματικά άνεργος και χρειάζεσαι το επίδομα δεν πηγαίνεις να το εισπράξεις πολλές εβδομάδες μετά.Εγώ πάντως πέρυσι που με ρώτησαν γιατί άργησα να πάω, απάντησα επειδή έλειπα διακοπές και ρώτησαν μα δεν σας είναι απαραίτητα αυτά τα χρήαμτα του επιδόματος και ανταπάντησα ότι φυσικά και τα χρειάζομαι, αλλά δεν πρέπει να έχει ο ΟΑΕΔ την ψευδαίσθηση ότι με αυτά τα χρήματα μπορεί να ζήσει κανείς.
Συνάδελφοι εγώ έκανα τα χαρτιά εχθές, όλα ΟΚ και μου έδωσε το αντίγραφο της αίτησης μου το οποίο επάνω γράφει:"ημερομηνία προσέλευσης 30/7/2011"ενώ ο υπάλληλος δεν μου ανέφερε ότι πρέπει να πάω την ημέρα αυτή ( +30 ακόμα διορία) που γράφετε εδώ. Το ξέχασε λέτε; Ισχύει αυτό που λέτε κανονικά; Πρέπει να πάω στις 30 για να πάρω την 1η δόση; Και κάθε 30 για τις επόμενες έτσι;
Παράθεση από: geokir στις Ιουλίου 01, 2011, 12:07:24 pmΣυνάδελφοι εγώ έκανα τα χαρτιά εχθές, όλα ΟΚ και μου έδωσε το αντίγραφο της αίτησης μου το οποίο επάνω γράφει:"ημερομηνία προσέλευσης 30/7/2011"ενώ ο υπάλληλος δεν μου ανέφερε ότι πρέπει να πάω την ημέρα αυτή ( +30 ακόμα διορία) που γράφετε εδώ. Το ξέχασε λέτε; Ισχύει αυτό που λέτε κανονικά; Πρέπει να πάω στις 30 για να πάρω την 1η δόση; Και κάθε 30 για τις επόμενες έτσι;νομίζω ότι πρέπει να πας στις 10/8/2011 για την πρώτη δόση και μέτα κάθε 30 του μήνα για τις υπόλοιπες
Δεν τις είπα ότι πήγα σε χλιδάτο ξενοδοχείο. Μπορεί να πήγα στο χωριό μου, σε σπίτι ενός φίλου ή σε κάμπινγκ.Τι τη νοιάζει την κάθε υπάλληλο πώς κάνω εγώ τις διακοπές μου και αν είναι δαπανηρές. Μπορεί να κρατάω 100 ευρώ από κάθε μηνιάτικο του έτους και μαζεύω ένα χιλιάρικο για να το φάω το καλοκαίρι. Λογαριασμό θα της δώσω;
Καλησπέρα παιδιά και καλό μας καλοκαίρι!!!Την Παρασκευή (Πέμπτη απολύθηκα) πήγα στον ΟΑΕΔ που υπηρετουσα ως αναπληρώτρια και μου είπαν πως δεν είναι απαραίτητο να παρεβρίσκομαι κάθε μήνα για να μπει το επίδομα...Σήμερα που πήρα τηλ μου είπαν πως πρέπει να δινω παρουσία!!Τώρα τι μπορώ να κάνω??Μεταφορά στον ΟΑΕΔ μόνιμης κατοικίας μου γίνεται??Και αν επίσης την ημερομηνια που μου είπαν (8 Αυγούστου) λείπω διακοπές τι γίνεται???Θα μου πείτε άνργος και διακοπές γίνεται??Ε τι να κάνουμε να μιζεριάσουμε τελείως??
άσχετο με το θέμα αλλά είπα να ενημερώσωΣχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών για το σχολικό έτος 2011-2012.Σήμερα αναμένεται ή έκδοση της εγκυκλίουΣύμφωνα με ενημέρωση από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Παιδείας, Διά