0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd.php?&cm_catid=72&cm_prdid=15158παιδιά το ξέρετε ότι θα πάρουμε αύξηση στο επίδομα ανεργείας 7 ευρώ το μήνα και θα τα πάρουμε αναδρομίκα από 1η Ιούλίου του 2011 παντού μειώσεις στο επίδομα αύξηση
Σήμερα έμαθα οτι επίδομα ανεργείας δεν δικαιούμαι. Έχω τελικά 61 ένσημα την πρώτη χρονιά και αν και σαν αναπληρώτρια φέτος είχα πολλά ένσημα μου είπαν 'Κρίμα... αλλά μην κάνεις ένσταση γιατί δεν θα το πάρεις. Άντε να το δώσουν σε κάποιον με το πολύ 5 ένσημα λιγότερα (δηλ. 75)'. Είναι κανείς που έκανε ένσταση με 60 τόσα ένσημα και τελικά πήρε το επίδομα;Και της λέω της κοπέλας δηλ. μάλλον ούτε και του χρόνου γιατί ακούγεται οτι μετά θα μετράνε τα ένσημα τριών χρόνων. (80+80+120). Και μου λέει ' Λες να σε πιάσει;' Έτσι όπως την βλέπω την δουλειά σίγουρα θα με πιάσει....
Σήμερα παρουσιάστηκα στον ΟΑΕΔ κ το απόγευμα θα έχω στο λογαριασμό μου 507,75 ευρώ (παντρεμένη με 1 παιδί).
Παράθεση από: new_pe06 στις Αυγούστου 05, 2011, 12:42:35 pmΣήμερα έμαθα οτι επίδομα ανεργείας δεν δικαιούμαι. Έχω τελικά 61 ένσημα την πρώτη χρονιά και αν και σαν αναπληρώτρια φέτος είχα πολλά ένσημα μου είπαν 'Κρίμα... αλλά μην κάνεις ένσταση γιατί δεν θα το πάρεις. Άντε να το δώσουν σε κάποιον με το πολύ 5 ένσημα λιγότερα (δηλ. 75)'. Είναι κανείς που έκανε ένσταση με 60 τόσα ένσημα και τελικά πήρε το επίδομα;Και της λέω της κοπέλας δηλ. μάλλον ούτε και του χρόνου γιατί ακούγεται οτι μετά θα μετράνε τα ένσημα τριών χρόνων. (80+80+120). Και μου λέει ' Λες να σε πιάσει;' Έτσι όπως την βλέπω την δουλειά σίγουρα θα με πιάσει....Υπάρχει τρόπος να ξεφύγεις από όλο αυτό. Αν θες γράψε όλο το ιστορικό της εργασίας των τελευταίων 2 χρόνων. Πότε σε προσέλαβαν αναπληρώτρια; Ήταν ΑΜΩ ή ΑΚΩ; Χρειάζεται να αναφέρεις ημερομηνίες απόλυσης και πρόσληψης για κάθε περίπτωση και τα ένσημά σου άνα μήνα. Αν θες στείλε αναλυτικό prive μήνυμα, μήπως και βρούμε λύση.
πήγα σημερα στον οαεδ για να πληρωθω για το ταμειο ανεργιας και η αιτηση μου απορριφθηκε!!!!ξενερωσα,στεναχωρεθηκα....και μου ειπε η υπάλληλος να κάνω ενσταση.Ξέρει κανεις καμια παρόμοια περιπτωση και αν τελικά δικαιώθηκε?ειχα 71 αντι για 80 ενσημα.
Παράθεση από: xrwmatini στις Αυγούστου 08, 2011, 03:34:43 pmπήγα σημερα στον οαεδ για να πληρωθω για το ταμειο ανεργιας και η αιτηση μου απορριφθηκε!!!!ξενερωσα,στεναχωρεθηκα....και μου ειπε η υπάλληλος να κάνω ενσταση.Ξέρει κανεις καμια παρόμοια περιπτωση και αν τελικά δικαιώθηκε?ειχα 71 αντι για 80 ενσημα.Συγγνώμη αλλά με 71 ένσημα είναι απολύτως λογικό να μην το πάρεις. Άλλοι δεν το παίρνουν για 1 και 2 ένσημα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλα δεν είναι υπερ των συμφερόντων μας πάντα. Έλεος αλλά ούτε καν έπρεπε να το κάνεις και θέμα. Καλό σου καλοκαίρι!
Παράθεση από: ekpaid στις Αυγούστου 08, 2011, 03:47:50 pmΠαράθεση από: xrwmatini στις Αυγούστου 08, 2011, 03:34:43 pmπήγα σημερα στον οαεδ για να πληρωθω για το ταμειο ανεργιας και η αιτηση μου απορριφθηκε!!!!ξενερωσα,στεναχωρεθηκα....και μου ειπε η υπάλληλος να κάνω ενσταση.Ξέρει κανεις καμια παρόμοια περιπτωση και αν τελικά δικαιώθηκε?ειχα 71 αντι για 80 ενσημα.Συγγνώμη αλλά με 71 ένσημα είναι απολύτως λογικό να μην το πάρεις. Άλλοι δεν το παίρνουν για 1 και 2 ένσημα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλα δεν είναι υπερ των συμφερόντων μας πάντα. Έλεος αλλά ούτε καν έπρεπε να το κάνεις και θέμα. Καλό σου καλοκαίρι!Αγαπητε ekpaid,δεν καταλαβαίνω την επιθεσή σου και στο κάτω κάτω δεν τα ζητησα απο σένα τα λέφτά!ανεφερα τη στεναχωρια μου απλά στο φορουμ.τώρα αν καποιοι ενοχλούνται να μην τα διαβάζουν!και στο κάτω κατω είναι η πρώτη φορά μετα απο τοσα χρονια ωρομισθίας που έκανα τα χαρτία μου και απογοητεύτηκα που δεν μπόρεσα για αλλη μια φορά να το πάρω!Άλλοι έχουν φάει εκατομμύρια και σε πείραξε εγώ που έστειλα μνμ στο φορουμ για 450 ευρώ που τελικά δεν πήρα????αν κάνεις έτσι για μένα τότε απαιτώ να σε βλέπω καθε μέρα στις πλατείες να διαδηλώνεις για όλες αυτές τις σπατάλες που έχουν γίνει κατα καιρούς απο τους μεγάλους!