0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: arsinoh2 στις Αυγούστου 25, 2011, 02:48:50 pmΌχι Lasid δεν το έκανες τζάμπα, σε διαβάζουν πολλοί που θέλουν να ενημερωθούν. Είμαστε πολλοί οι άσχετοι!!!!!!!!!! Κ σε μας τις φιλολόγους αυτά τα μαθηματικά είναι πολύτιμα...οπότε thanx!!!!!!!!Εντάξει αν είναι έτσι νιώθω καλύτερα. Για πες μου εσύ που είσαι φιλόλογος ποιο είναι σωστό το "τσάμπα" ή το ¨τζάμπα"; Νομίζω ότι το προφέρουμε τζ αλλά το γράφουμε τσ. Για κάνε την ανάλυσή σου!
Όχι Lasid δεν το έκανες τζάμπα, σε διαβάζουν πολλοί που θέλουν να ενημερωθούν. Είμαστε πολλοί οι άσχετοι!!!!!!!!!! Κ σε μας τις φιλολόγους αυτά τα μαθηματικά είναι πολύτιμα...οπότε thanx!!!!!!!!
Ναι.Όταν η ημερομηνία πληρωμής πέφτει μέσα σε Σαββατοκύριακο, πληρωνόμαστε Παρασκευή, αν το θέλουμε, αλλιώς τη Δευτέρα
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 25, 2011, 03:01:38 pmΝαι.Όταν η ημερομηνία πληρωμής πέφτει μέσα σε Σαββατοκύριακο, πληρωνόμαστε Παρασκευή, αν το θέλουμε, αλλιώς τη Δευτέρα Δια την adigoni ευρίσκεται, πάντοτε, εις καλός Κυριούλης ..., δι' ημάς τους λοιπούς ..., λυπούμαι!
Aν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να με διαφωτίσει στο παρακάτω. του είμαι υπόχρεη.. Ο σύζυγος εργαζόταν 2,5 χρόνια σε μια επιχείρηση με πλήρες ωράριο και μεικτές αποδοχές 735ευρώ (καλά μαντέψατε, το επώνυμο του είναι Λάτσης ). Τους τελευταίους 2 μηνες η σύμβαση εργασίας μετατράπηκε σε μερικής απασχόλησης με μεικτές αποδοχές 407 ευρώ. Αν τώρα απολυθεί, πώς θα υπολογιστεί το ποσό που δικαιούται από τον οαεδ? Θα ληφθούν υπόψη μόνο οι δύο μήνες της μερικής απασχόλησης, επειδή τροποποιήθηκε η σύμβαση ή βγαίνει κάποιος μέσος όρος?