0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 08:52:11 pmΠαράθεση από: sofiagexa στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 01:57:05 pmΚαλησπέρα,συνάδελφοι τα φώτα σας! Φέτος πήρα πρώτη φορά το ταμείο ανεργίας. Το παίρνω κάθε 7 του μήνα. 1 Οκτωβρίου θα γίνει πάλι η πρόσληψη μου στο φροντιστήριο. Κανονικά 7 Οκτωβρίου θα πληρωθώ από το ταμείο. Πότε πρέπει να πάω να το κόψω; Την τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου; Για να το κόψω πρέπει να έχω την πρόσληψη μου να τους δώσω; Και τέλος Θα χάσω όλο το ταμείο του τελευταίου μήνα ή θα πάρω τις ημέρες που μου αναλογούν; χαχα ακριβως την ιδια απορια ειχα κ εγω. με τις ιδιες ακριβως ημερομηνιες να ρωτησω κτ αλλο. μηπως ξερετε αν ισχυει αυτο που λεγανε οτι πλεον οι δημοσιες υπηρεσιες θα εξυπηρετουν το κοινο εως τις 2:30 κ οχι εως τη 1:30 που ηταν εως τωρα?εχω να παω στον οαεδ την τεταρτη και λεω αν μπορω να παω κ κατα τις 2. Τελευταια φορα που πηγα στον Οαεδ στα μεσα Αυγουστου το ωραριο ειχε αλλαξει και ηταν 9-3!Μου ειπαν οτι θα ηταν μονιμη η αλλαγη...
Παράθεση από: sofiagexa στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 01:57:05 pmΚαλησπέρα,συνάδελφοι τα φώτα σας! Φέτος πήρα πρώτη φορά το ταμείο ανεργίας. Το παίρνω κάθε 7 του μήνα. 1 Οκτωβρίου θα γίνει πάλι η πρόσληψη μου στο φροντιστήριο. Κανονικά 7 Οκτωβρίου θα πληρωθώ από το ταμείο. Πότε πρέπει να πάω να το κόψω; Την τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου; Για να το κόψω πρέπει να έχω την πρόσληψη μου να τους δώσω; Και τέλος Θα χάσω όλο το ταμείο του τελευταίου μήνα ή θα πάρω τις ημέρες που μου αναλογούν; χαχα ακριβως την ιδια απορια ειχα κ εγω. με τις ιδιες ακριβως ημερομηνιες να ρωτησω κτ αλλο. μηπως ξερετε αν ισχυει αυτο που λεγανε οτι πλεον οι δημοσιες υπηρεσιες θα εξυπηρετουν το κοινο εως τις 2:30 κ οχι εως τη 1:30 που ηταν εως τωρα?εχω να παω στον οαεδ την τεταρτη και λεω αν μπορω να παω κ κατα τις 2.
Καλησπέρα,συνάδελφοι τα φώτα σας! Φέτος πήρα πρώτη φορά το ταμείο ανεργίας. Το παίρνω κάθε 7 του μήνα. 1 Οκτωβρίου θα γίνει πάλι η πρόσληψη μου στο φροντιστήριο. Κανονικά 7 Οκτωβρίου θα πληρωθώ από το ταμείο. Πότε πρέπει να πάω να το κόψω; Την τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου; Για να το κόψω πρέπει να έχω την πρόσληψη μου να τους δώσω; Και τέλος Θα χάσω όλο το ταμείο του τελευταίου μήνα ή θα πάρω τις ημέρες που μου αναλογούν;
Καλημέρα,ποιο ειναι το μεγαλύτερο ποσο που μπορεί να παρει κάποιος από τον οαεδ, εννοω αν βγει στο ταμειο ανεργιας?
Απορία:Αν κάποιος παίρνει επίδομα ανεργίας από ΟΑΕΔ και το δικαιούται μέχρι και τον Γενάρη του 2012, αλλά τον Σεπτέμβρη του 2011 προσληφθεί εκ νέου ως αναπληρωτής τι χαρτιά πρέπει να πάρει στον ΟΑΕΔ για τη διακοπή του επιδόματος και γενικά τι κινήσεις πρέπει να κάνει (δικαιολογητικά που πρέπει να δώσει κ.λπ)
Παράθεση από: klasikos στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 10:51:04 amΑπορία:Αν κάποιος παίρνει επίδομα ανεργίας από ΟΑΕΔ και το δικαιούται μέχρι και τον Γενάρη του 2012, αλλά τον Σεπτέμβρη του 2011 προσληφθεί εκ νέου ως αναπληρωτής τι χαρτιά πρέπει να πάρει στον ΟΑΕΔ για τη διακοπή του επιδόματος και γενικά τι κινήσεις πρέπει να κάνει (δικαιολογητικά που πρέπει να δώσει κ.λπ)πρέπει να πάει στον ΟΑΕΔ με την ανάληψη υπηρεσίας.
Παράθεση από: gogo81 στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 09:57:18 amΚαλημέρα,ποιο ειναι το μεγαλύτερο ποσο που μπορεί να παρει κάποιος από τον οαεδ, εννοω αν βγει στο ταμειο ανεργιας?Το μεγαλύτερο ποσό που μπορεί να πάρει κάποιος είναι 461,50
Καλησπέρα! Έχω συνάντηση αύριο στο φροντιστήριο για να διαπραγματευτούμε τα ένσημα που θα μου βάζουν φέτος! Δυστυχώς αυτή η κατάσταση δεν αλλάζει....Πόσα ένσημα πρέπει να συγκεντρώσουμε φέτος από μέσα Σεπτεμβριου μέχρι μέσα Μαϊου για να μπούμε ταμείο ανεργίας;Αν ζητήσω 5 ένσημα την εβδομάδα μπορώ να μπω;
Παράθεση από: Iris_ στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 12:08:50 pmΚαλησπέρα! Έχω συνάντηση αύριο στο φροντιστήριο για να διαπραγματευτούμε τα ένσημα που θα μου βάζουν φέτος! Δυστυχώς αυτή η κατάσταση δεν αλλάζει....Πόσα ένσημα πρέπει να συγκεντρώσουμε φέτος από μέσα Σεπτεμβριου μέχρι μέσα Μαϊου για να μπούμε ταμείο ανεργίας;Αν ζητήσω 5 ένσημα την εβδομάδα μπορώ να μπω;Αν έχει πάρει ξανά επίδομα θα πρέπει να έχεις 125 τουλάχιστον ένσημα, από τα μέσα Μαρτίου του 2011 μέχρι τα μέσα Μαρτίου του 2012 για να δικαιούσαι ξανά το επίδομα.
Ευχαριστώ!
Παράθεση από: jak_13 στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 12:18:46 pmΠαράθεση από: Iris_ στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 12:08:50 pmΚαλησπέρα! Έχω συνάντηση αύριο στο φροντιστήριο για να διαπραγματευτούμε τα ένσημα που θα μου βάζουν φέτος! Δυστυχώς αυτή η κατάσταση δεν αλλάζει....Πόσα ένσημα πρέπει να συγκεντρώσουμε φέτος από μέσα Σεπτεμβριου μέχρι μέσα Μαϊου για να μπούμε ταμείο ανεργίας;Αν ζητήσω 5 ένσημα την εβδομάδα μπορώ να μπω;Αν έχει πάρει ξανά επίδομα θα πρέπει να έχεις 125 τουλάχιστον ένσημα, από τα μέσα Μαρτίου του 2011 μέχρι τα μέσα Μαρτίου του 2012 για να δικαιούσαι ξανά το επίδομα.Αυτό που λες είναι λάθος jak_13. Αν το καλοκαίρι έπαιρνε επίδομα ανεργίας η Iris_ πρέπει να έχει 125 ένσημα από την μέρα που πρόσληψης μέχρι και 2 μήνες πριν την ημέρα απόλυσης.Αυτό που λες για προσμέτρηση ενσήμων από μέσα Μαρτίου του 2011 μέχρι μέσα Μαρτίου του 2012 αληθεύει αν δεν επιδοτούνταν το καλοκαίρι του 2011 ή αν τα λεφτά που έπαιρνε ήταν από συνέχιση (δηλαδή είχαν εγκριθεί από το καλοκαίρι του 2010 και εισέπραττε το καλοκαίρι του 2011 τα μηνιάτικα των μηνών που της είχαν απομείνει). Τότε και μόνο τότε πρέπει να μετρήσει τα ένσημα από 16/3/2011 - 15/3/2012, αν η απόλυση της το 2012 είναι 15/5/2012.