0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δλδ δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να δουλεύει και καλά για να του κολληθούν αυτά τα ένσημα χωρίς όμως να έχει πάρει μισθό? Αλλά και πάλι η επιχείρηση θα τα δηλώσει σαν έξοδα... Πολύ μπέρδεμα!
Οπότε για να καταλάβω:Έστω ότι βρούμε μια εταιρεία να μας κολλήσει 10 ένσημα ότι δουλεύουμε εκεί πχ κάποια Σάββατα συνεχόμενα και υπογράψουμε κάποια σύμβαση-αναγγελία πρόσληψης προφανώς (για να μπορέσουμε καλοκαίρι να πάρουμε το επίδομα). Άρα υποτίθεται ότι αυτός ο εργοδότης μας δίνει και μεροκάματα, τα οποία για εμάς στην εφορία θα πρεπει να τα δηλώσουμε σαν μισθό και ο εργοδότης σαν έξοδο, άσχετα αν δε μας έχει πληρώσει και απλά μας εξυπηρετεί κολλώντας μας αυτά τα ένσημα...Σωστά;;;
A ok!!Θα γίνουμε και λογιστές τώρα... δλδ θα υπογράψουμε σύμβaση πχ για 3 μήνες και ας μας βάζει μόνο 3-4 ένσημα το μήνα;Ευχαριστώ Lasid!!!
Ευχαριστώ Lasid που ασχολήθηκες και απάντησες! Απλά είναι κάτι που δε με έχει ξανααπασχολήσει και άρα είχα απορίες... Να σαι καλά!
Καλημερα, να σας ρωτησω κατι αν μπορειτε να με βοηθησετε...περυσι δουλεψα πρωτη χρονια αναπληρωτρια 7 μηνες και κατι και το καλοκαιρι σε μια δουλεια με διμηνη συμβαση....μπορω να μπω στο ταμειο ανεργιας???μου ειπαν στον οαεδ οτι δε μπορω....δικαιουμαι καποια χρηματα ???επειδη ειναι παρα πολλα οσα γραφετε δεν μπορω να σας παρακολουθησω....ευχαριστω πολυ
Θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Εάν κάποιος εργαστεί 4 ώρες (ωρομίσθιος), χάνει το επίδομα ανεργίας;
Παράθεση από: faz στις Δεκεμβρίου 07, 2011, 03:16:36 pmΘα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Εάν κάποιος εργαστεί 4 ώρες (ωρομίσθιος), χάνει το επίδομα ανεργίας;Μέχρι 12 ημερομίσθια το μήνα αν δουλεύεις δικαιούσαι να παίρνεις το επίδομα μειωμένο.
Παράθεση από: jak_13 στις Δεκεμβρίου 07, 2011, 03:37:59 pmΠαράθεση από: faz στις Δεκεμβρίου 07, 2011, 03:16:36 pmΘα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Εάν κάποιος εργαστεί 4 ώρες (ωρομίσθιος), χάνει το επίδομα ανεργίας;Μέχρι 12 ημερομίσθια το μήνα αν δουλεύεις δικαιούσαι να παίρνεις το επίδομα μειωμένο.Δηλαδή με 4 ώρες την εβδομάδα -16 το μήνα-δε δικαιούμαι μειωμένο; Σωστά κατάλαβα; Συγγνώμη εκ των προτέρων για τη χαζή ερώτηση αποσαφήνισης, jak_13.