0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eleni2008 στις Μαΐου 03, 2012, 06:53:01 pmΕυχαριστώ πολύ Lasid! Eίσαι πολύ κατατοπιστικός! Για το μόνο που εχω αμφιβολία είναι για το ποιον μήνα κοιτανε για να αποφασίσουν αν παίρνεις όλο το επίδομα. Μήπως κοιτανε τον τελευταίο μήνα που υπολογίζεται στα ένσημα; Δηλαδη η σύμβαση λήγει 30 Μαϊου, έχω την εντύπωση πως κοιτάνε το εισόδημα του Μάρτη, όχι του Μαη..Γιατι πέρσι που πήρα ολοκληρο επίδομα τον Μαρτη είχα 400 ευρώ μεικτά ενώ τον Μάη 200..Παλι 1η ιουνιου είχα κάνει αιτηση. Πως μπορώ να επιβεβαιώσω τι θα ισχύσει φέτος;; Αν κοιτάνε τον Μαη, εχω περιθώριο να κολλήσω μερικά ένσημα παραπάνω για να πιάσω τα 314 που χρειάζονται.. Αλλά το εισόδημα του Μάη που το βλέπουν;; Αφού η κατασταση του ΙΚΑ που τους πάμε δεν αναφέρει καθόλου τους δύο τελευταίους μήνες..Πάντα τους πηγαίνουμε ΑΠΔ με τους τελευταίους μήνες που δεν έχει ακόμα δηλώσει ο εργοδότης επίσημα στο ΙΚΑ τις αποδοχές και τα ένσημά μας, οπότε γνωρίζουν τις μικτές αποδοχές του τελευταίου διμήνου. Πιστεύω ότι κοιτάνε τον τελευταίο μήνα πριν την απόλυση, άρα τον μήνα που αφαιρείται από τον υπολογισμό των ενσήμων. Αυτό αφήνει να εννοηθεί και το κείμενο που σου παρέθεσα παραπάνω. Αν θέλεις να βεβαιωθείς ρώτησε στον ΟΑΕΔ.
Ευχαριστώ πολύ Lasid! Eίσαι πολύ κατατοπιστικός! Για το μόνο που εχω αμφιβολία είναι για το ποιον μήνα κοιτανε για να αποφασίσουν αν παίρνεις όλο το επίδομα. Μήπως κοιτανε τον τελευταίο μήνα που υπολογίζεται στα ένσημα; Δηλαδη η σύμβαση λήγει 30 Μαϊου, έχω την εντύπωση πως κοιτάνε το εισόδημα του Μάρτη, όχι του Μαη..Γιατι πέρσι που πήρα ολοκληρο επίδομα τον Μαρτη είχα 400 ευρώ μεικτά ενώ τον Μάη 200..Παλι 1η ιουνιου είχα κάνει αιτηση. Πως μπορώ να επιβεβαιώσω τι θα ισχύσει φέτος;; Αν κοιτάνε τον Μαη, εχω περιθώριο να κολλήσω μερικά ένσημα παραπάνω για να πιάσω τα 314 που χρειάζονται.. Αλλά το εισόδημα του Μάη που το βλέπουν;; Αφού η κατασταση του ΙΚΑ που τους πάμε δεν αναφέρει καθόλου τους δύο τελευταίους μήνες..
Ναι υπάρχει διαφορά. Τα ένσημα που κολλάνε σε σύμβαση μίσθωσης έργου δεν έχουν εισφορά υπέρ ΟΑΕΔ.