0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωριζετε αν τα ενσημα που πρεπει να υποβαλλουμε για το επιδομα μπορουμε να τα εκτυπωσουμε μονοι μας; Τα δεχονται ετσι απο τον ΟΑΕΔ; (γιατι αν πρεπει να παω στο ΙΚΑ να μου τα σφραγισουν, δεν εχει κανενα νοημα να τα εκτυπωσω εγω...)
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.Με πρόσληψη το Σεπτέμβρη μέχρι ποιους μήνες λέτε να έχουν περαστεί τα ένσημα στο σύστημα του ΙΚΑ;Δηλαδή για ποιους μήνες πρέπει να συμπληρώσουμε τη βεβαίωση των ενσήμων από το σχολείο;Σε περίπτωση που δεν το κάνω θα χάσω το επίδομα;Εργάστηκα και πέρσι από Σεπτέμβρη μέχρι Ιούνιο.Επίσης, αυτές οι χειρόγραφες βεβαιώσεις ενσήμων θέλουν σφραγίδα μόνο από σχολείο, ή από Δευτεροβάθμια;Επειδή στο σχολείο μου δεν υπάρχει κάποιος να ασχολείται θα χρειαστεί να κάνω εγώ τη δήλωση αυτή.Μπορώ να βρω τα στοιχεία κάπου ή θα το αναλάβει η Δευτεροβάθμια που έχει τα μισθολογικά μου;Πέρσι δεν ήταν απαραίτητη η σφραγίδα του ΟΑΕΔ σε αυτή τη βεβαίωση, για φέτος τι ισχύει;Ευχαριστώ.
Παράθεση από: adigoni στις Μαΐου 19, 2012, 03:06:45 pmΝα ρωτήσω κι εγώ κάτι.Με πρόσληψη το Σεπτέμβρη μέχρι ποιους μήνες λέτε να έχουν περαστεί τα ένσημα στο σύστημα του ΙΚΑ;Δηλαδή για ποιους μήνες πρέπει να συμπληρώσουμε τη βεβαίωση των ενσήμων από το σχολείο;Σε περίπτωση που δεν το κάνω θα χάσω το επίδομα;Εργάστηκα και πέρσι από Σεπτέμβρη μέχρι Ιούνιο.Επίσης, αυτές οι χειρόγραφες βεβαιώσεις ενσήμων θέλουν σφραγίδα μόνο από σχολείο, ή από Δευτεροβάθμια;Επειδή στο σχολείο μου δεν υπάρχει κάποιος να ασχολείται θα χρειαστεί να κάνω εγώ τη δήλωση αυτή.Μπορώ να βρω τα στοιχεία κάπου ή θα το αναλάβει η Δευτεροβάθμια που έχει τα μισθολογικά μου;Πέρσι δεν ήταν απαραίτητη η σφραγίδα του ΟΑΕΔ σε αυτή τη βεβαίωση, για φέτος τι ισχύει;Ευχαριστώ.Αντιγόνη συνήθως τα ένσημα δεν είναι καταχωρημένα για το τελευταίο τρίμηνο της σύμβασης (4ος-5ος-6ος/2012).Το επίδομα δεν το χάνεις, αλλά τη θέλουν την ΑΠΔ στον ΟΑΕΔ. Η δευτεροβάθμια τις εκδίδει αν δεν απατώμαι.Ρώτησε καλύτερα εκεί να σου πούνε πώς μπορείς να την ετοιμάσεις (αν χρειαστεί) για να βάλουν εκείνοι σφραγίδα.Δεν άλλαξε κάτι φέτος από όσο ξέρω...εξακολουθεί να είναι απαραίτητη η σφραγίδα από το τοπικό ΙΚΑ.
καλησπέρα συνάδελφοι και απο μένα , προσπαθώ να βγάλω άκρη διαβάζοντας το θέμα και έχει γίνει το μυαλό σούπα με όλα αυτά... δεδομένου το οτι αλλάζουν οι προυποθέσεις απο 1/7/2012 για την χορήγηση του επιδόματος αν μπορείτε διαφωτίστε με και εμένα.. Πέρυσι δούλεψα ως αναπληρώτρια πλήρους ωραρίου απο 9-9-2010 εως 21-6-2011, το επίδομα δεν το δικαιουμουν γιατι ηταν η πρωτη μου χρονια. Φέτος προσλήφθηκα 28/11/2011 δεδομένου οτι θα απολυθω 21/6/2012 δικαιούμαι το επίδομα ή το χανω για καποια ενσημα? να σημειωσω οτι θα προσπαθησω νακαταθεσω τα δικαιολογητικα πριν το νεο συστημα
Παράθεση από: Lasid στις Μαΐου 21, 2012, 02:23:03 pmΤο επίδομα δεν το χάνεις, αλλά τη θέλουν την ΑΠΔ στον ΟΑΕΔ. Η δευτεροβάθμια τις εκδίδει αν δεν απατώμαι.Ρώτησε καλύτερα εκεί να σου πούνε πώς μπορείς να την ετοιμάσεις (αν χρειαστεί) για να βάλουν εκείνοι σφραγίδα.Δεν άλλαξε κάτι φέτος από όσο ξέρω...εξακολουθεί να είναι απαραίτητη η σφραγίδα από το τοπικό ΙΚΑ.Σε υπερευχαριστώ :)Τοπικό ΙΚΑ εννοείς αυτό στο οποίο ανήκει το σχολείο ή η Δευτεροβάθμια απ' την οποία πληρώνομαι;
Το επίδομα δεν το χάνεις, αλλά τη θέλουν την ΑΠΔ στον ΟΑΕΔ. Η δευτεροβάθμια τις εκδίδει αν δεν απατώμαι.Ρώτησε καλύτερα εκεί να σου πούνε πώς μπορείς να την ετοιμάσεις (αν χρειαστεί) για να βάλουν εκείνοι σφραγίδα.Δεν άλλαξε κάτι φέτος από όσο ξέρω...εξακολουθεί να είναι απαραίτητη η σφραγίδα από το τοπικό ΙΚΑ.
ικα της ΔΔΕ πας....
Παράθεση από: vivaki στις Μαΐου 21, 2012, 04:47:43 pmκαλησπέρα συνάδελφοι και απο μένα , προσπαθώ να βγάλω άκρη διαβάζοντας το θέμα και έχει γίνει το μυαλό σούπα με όλα αυτά... δεδομένου το οτι αλλάζουν οι προυποθέσεις απο 1/7/2012 για την χορήγηση του επιδόματος αν μπορείτε διαφωτίστε με και εμένα.. Πέρυσι δούλεψα ως αναπληρώτρια πλήρους ωραρίου απο 9-9-2010 εως 21-6-2011, το επίδομα δεν το δικαιουμουν γιατι ηταν η πρωτη μου χρονια. Φέτος προσλήφθηκα 28/11/2011 δεδομένου οτι θα απολυθω 21/6/2012 δικαιούμαι το επίδομα ή το χανω για καποια ενσημα? να σημειωσω οτι θα προσπαθησω νακαταθεσω τα δικαιολογητικα πριν το νεο συστημαΜια χαρά είσαι vivaki. Με την προϋπόθεση ότι θα καταθέσεις την αίτησή σου στον ΟΑΕΔ πριν την 1-7-2012 που αρχίζει η εφαρμογή του νέου νόμου, έχεις πάνω από 80 ένσημα κατά έτος και πάνω από 200 ένσημα στην τελευταία διετία. Είσαι από τις τελευταίες και τυχερές...ίσα που προλαβαίνεις να μη σε πιάσει η αλλαγή!
Παράθεση από: adigoni στις Μαΐου 21, 2012, 05:27:02 pmΠαράθεση από: Lasid στις Μαΐου 21, 2012, 02:23:03 pmΤο επίδομα δεν το χάνεις, αλλά τη θέλουν την ΑΠΔ στον ΟΑΕΔ. Η δευτεροβάθμια τις εκδίδει αν δεν απατώμαι.Ρώτησε καλύτερα εκεί να σου πούνε πώς μπορείς να την ετοιμάσεις (αν χρειαστεί) για να βάλουν εκείνοι σφραγίδα.Δεν άλλαξε κάτι φέτος από όσο ξέρω...εξακολουθεί να είναι απαραίτητη η σφραγίδα από το τοπικό ΙΚΑ.Σε υπερευχαριστώ Τοπικό ΙΚΑ εννοείς αυτό στο οποίο ανήκει το σχολείο ή η Δευτεροβάθμια απ' την οποία πληρώνομαι;Έχει χρόνια που ήμουν σε σχολείο του υπουργείου παιδείας και δε θυμάμαι καλά.Αν είναι να πας εσύ για τη σφραγίδα στο ΙΚΑ, σίγουρα μιλάμε για το ΙΚΑ που ανήκει το σχολείο.Πάντως δε θα χρειαστεί να τρέχεις στο ΙΚΑ που ανήκει η δευτεροβάθμια. Σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω ότι αυτό θα το κάνουν αυτόματα από τη δευτεροβάθμια και η ΑΠΔ θα φτάσει σε σένα σφραγισμένη. Καλού κακού ρώτησέ τους.
Παράθεση από: Lasid στις Μαΐου 21, 2012, 02:23:03 pmΤο επίδομα δεν το χάνεις, αλλά τη θέλουν την ΑΠΔ στον ΟΑΕΔ. Η δευτεροβάθμια τις εκδίδει αν δεν απατώμαι.Ρώτησε καλύτερα εκεί να σου πούνε πώς μπορείς να την ετοιμάσεις (αν χρειαστεί) για να βάλουν εκείνοι σφραγίδα.Δεν άλλαξε κάτι φέτος από όσο ξέρω...εξακολουθεί να είναι απαραίτητη η σφραγίδα από το τοπικό ΙΚΑ.Σε υπερευχαριστώ Τοπικό ΙΚΑ εννοείς αυτό στο οποίο ανήκει το σχολείο ή η Δευτεροβάθμια απ' την οποία πληρώνομαι;