0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν έχεις κάνει χρήση των προηγούμενων ενσήμων σου για επίδομα ανεργίας τότε μετράνε, φτάνει να είναι μέσα στο 14μηνο.
Έχω κάνει χρήση πέρσι. Είναι η δεύτερη φορά που θα πάρω επίδομα. Άρα λοιπόν δεν μετρανε τα προηγούμενα. Μόνο τα φετινά λοιπόν. Σωστά;
Παράθεση από: ahgioma στις Ιουνίου 12, 2012, 11:33:02 pmδηλαδη ενας αμω που δουλευει καθε μερα δεν εχει 25 ενσημα το μηνα?μηπως παιρνει 25 αλλα ειναι μειωμενα?Ο ΑΜΩ είναι διευκρινισμένο ότι αν δουλεύει κάθε μέρα δεν παίρνει 25 ένσημα. Παίρνει τόσα ένσημα όσες είναι οι μέρες του μήνα μείον τα Σαββατοκύριακα, ανεξάρτητα από το αν σε κάποια από τις καθημερινές συμπέσει αργία ή διακοπές.
δηλαδη ενας αμω που δουλευει καθε μερα δεν εχει 25 ενσημα το μηνα?μηπως παιρνει 25 αλλα ειναι μειωμενα?
έχει γίνει λάθος 100% μάλλον η βθμια ή αθμια περνούσε μόνο τις μέρες που δούλευες χωρίς να υπολογίζει αργίες...εκτός αν οι 15 ώρες δεν είναι μοιρασμένες σε όλη την εβδομάδα άλλα σε 3 μέρες ή 4....για να βάζει 22 ένσημα ΑΜΩ θα πρέπει να δουλεύεις και τις 5 μέρες της Εβδομάδαςγια απάντησε μας serik
καλησπέρα σας! θα ήθελα απλώς να παραθέσω μια πληροφορία, που ίσως σε κάποιους συναδέλφους φανεί χρήσιμη. κατέθεσα τα δικαιολογητικά μου για το επίδομα ανεργίας (φιλόλογος σε φροντιστηριο μέσης εκπαίδευσης) και για πρώτη φορά μου ζήτησαν βεβαίωση ενσήμων απο εργοδότη για τα ένσημα του Απριλίου και Μαϊου. αυτό το έγγραφο το βγάζει ο λογιστής. επίσης, για τις κοπέλες που είναι μανούλες κ έχουν οι ίδιες ασφαλισμένα τα παιδιά τους στο ικα, το επίδομα απο 360, ανέρχεται περίπου στα 400.
Παράθεση από: pdxrisoyla στις Ιουνίου 14, 2012, 10:14:48 amΈχω κάνει χρήση πέρσι. Είναι η δεύτερη φορά που θα πάρω επίδομα. Άρα λοιπόν δεν μετρανε τα προηγούμενα. Μόνο τα φετινά λοιπόν. Σωστά;Σωστά. Και αφού συμπληρώνεις τα 125 ένσημα τουλάχιστον, θα πάρεις νέο επίδομα ξεκινώντας από την τελευταία ημερομηνία πρόσληψης.