0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΜπερδεύτηκα...δηλαδή τα χρήματα τα παίρνουμε Ιούλιο αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε από Αύγουστο;Ναι, Deyna, έτσι όντως είναι! κ εγώ αρχικά μπερδεύτηκα κ απόρησα, διότι υπέθεσα ότι θα κατατεθούν τα χρήματα τον Αύγουστο... Ωστόσο, έχει αλλάξει μάλλον το εξής: η παρουσία μας πια στον ΟΑΕΔ είναι τρίμηνη κ δεν γίνεται κάθε μήνα, όπως παλαιότερα. έτσι, λοιπόν, θα κατατεθούν τα χρήματα στο λογαριασμό μας αυτόματα - εάν εγκριθεί η αίτησή μας - και με το καλό θα παρουσιαστούμε τις προβλεπόμενες ημερομηνίες. δεν δίνουν πλέον το ενημερωτικό έγγραφο με το ποσό που δικαιούμαστε και τους μήνες που το παίρνουμε... σε ερώτησή μου, αν έχει εγκριθεί η αίτησή μου στο ταμείο κ όλα καλά, η υπάλληλος απάντησε ότι δεν ξέρει κ ότι θα φανεί απο το αν θα γίνει η κατάθεση του επιδόματος στο λογαριασμό μου. εάν δεν γίνει, τότε να τους πάρω ένα τηλέφωνο μήπως το αμέλησαν ή το απέρριψαν κ βλέπουμε..........
Μπερδεύτηκα...δηλαδή τα χρήματα τα παίρνουμε Ιούλιο αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε από Αύγουστο;
Λοιπόν εγώ πήγα σήμερα και μου είπαν ότι τα πρώτα χρήματα θα μπουν Αύγουστο...
Καλησπέρα!Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.Κάθε χρόνο έβγαζα κάρτα ανεργίας πριν καταθέσω τα δικαιολογητικά για το επίδομα.Χρειάζεται και φέτος ή απλά με το χαρτί απόλυσης είμαι καλυμμένη.Ρωτάω γιατί δεν διάβασα πουθενά για κάρτα ανεργίας και βαριέμαι να τρέχω στο άλλο υποκατάστημα του οαεδ μόνο για την κάρτα.Ευχαριστώ!
Παράθεση από: Deyna στις Ιουνίου 26, 2012, 07:52:54 pmΛοιπόν εγώ πήγα σήμερα και μου είπαν ότι τα πρώτα χρήματα θα μπουν Αύγουστο... οσο πιο αργα πας τοσο πιο αργα μπαινουν τα χρηματα. ποτε γραφει το χαρτι οτι πρεπει να παρουσιαστεις? εμεις απλα λεμε οτι μας ειπαν: οτι τα χρηματα θα μπουν καποιες μερες πριν παρουσιαστουμε. αυτο ειναι το διαφορετικο φετος. οχι οτι σε ολους τα χρηματα θα μπουν ιουλιο.