0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσικά και θα το δεχτούν. Πιο πρόσφατο δε γίνεται.
Απλά εγώ έστειλα τη φορολογική δήλωση μέσω ταχυδρομείου προχθές οπότε έχω μόνο τη βεβαίωση του ταχυδρομείου ότι την έστειλα, που όμως αυτό δεν αποδεικνύει ότι έχω στείλει τη συγκεκριμένη δήλωση που θα δείξω στον οαεδ...ίσως γιαυτό να μην μου τη δεχτούν αύριο...
Λοιπόν εγώ πήγα σήμερα και μου είπαν ότι τα πρώτα χρήματα θα μπουν Αύγουστο...
lasid αν μπορεις απαντησε φιλη απολυεται 30-6 με προσληψη 23-1-12 ξερω οτι δεν παιρνει ταμειο αλλα συνεχιζει οτι απεμεινε απο το παλιο το καλοκαιρι ομως θα δουλεψει 15 μερες περιπου τον ιουλιο και αλλες 15 τον αυγουστο εαν δεν καταθετει τα χαρτια της τωρα αλλα τον αυγουστο με τελευταια απολυση του αυγουστου βγαινει σε νεο ταμειο η οχι ?
ΠαράθεσηΛοιπόν εγώ πήγα σήμερα και μου είπαν ότι τα πρώτα χρήματα θα μπουν Αύγουστο... Deyna, θα συμφωνήσω με την eui06, δλδ ότι πήγες λίγο αργότερα ΟΑΕΔ, άρα θα κατατεθεί και λίιιγο πιο αργά η "πρώτη δόση". ωστόσο η παρουσία σου λογικά πρέπει να γίνει μετά την πρώτη πληρωμή.
Σχετικά με το εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας λέει να είναι πρόσφατο. Μιας συναδέλφου ήθελαν του 2011. Αν τους πάω το φετινό δεν θα το δεχτούν? Γιατί ως πέρσι δεν έκανα φορολογική δήλωση...
καλησπέρα. θα ήθελα να ρωτήσω προστατευόμενα μέλη για το επίδομα του οαεδ θεωρούνται όλα τα τέκνα ή μονα αυτά που είναι ασφαλισμένα στο προσωπικό βιβλιάριο υγείας;;; για παράδειγμα τη μικρή μου την έχουμε ασφαλίσει στον άνδρα μου και επομένως όχι στο βιβλιάριο του ικα μου. άρα δεν είναι δικό μου προστατευόμενο μέλος και επομένως δεν δικαιούμαι τα 30 ευρώ παραπάνω στο επίδομα ανεργίας. σωστά;;;;;
Μα...απολυθήκαμε 21 και πήγα 26..