0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
lasid ευχαριστω για την απαντηση μεχρι να βγει το καινουργιο ταμειο τον αυγουστο μπορει να παιρνει το παλιο που ειναι περιπου 2 μηνες η αν το παρει δε θα μετρησει το διμηνο ιουλιο αυγουστο για τι θα εχει παρει το παλιο?
Lasid, μπορείς σε παρακαλώ να μου διευκρινίσεις εάν πρέπει να παρουσιαστείς με δική σου πρωτοβουλία όποια απ' τις ενδιάμεσες μέρες μπορείς, μεταξύ των 19/8 και 18/9 ή πρέπει να παρουσιαστείς αρκετές φορές;Ή καλό θα ήταν να παρουσιαστείς και στις 19/8 και στις 18/9 και ενδιάμεσα;Επειδή πολύ με μπερδεύει το γεγονός της φυσικής παρουσίας στον ΟΑΕΔ, καθότι είμαι σε δίλημμα πού να καταθέσω τα χαρτιά μου...
jak 13 ευχαριστω πολυ
ευχαριστω lasid δηλαδη τα ενσημα απο 23 ιανουαριου μεχρι τελη ιουνιου δε μπορει να τα χρησιμοποιησει εσυ τι θα εκανες αιτηση τωρα για να παρεις το υπολοιπο που ειναι 2μηνες η μια και καλη αιτηση στις 23 αυγουστου για να παρεις νεο?
Παράθεση από: daffodils στις Ιουλίου 01, 2012, 08:45:22 pmΚάρτα ανεργίας βγάζουμε όπως τις άλλες χρονιές σε ξεχωριστή υπηρεσία του ΟΑΕΔ ή τα κάνουμε ταυτόχρονα? Μιλώ για τον ΟΑΕΔ στη Γαλατσίου επειδή δεν ξέρω αν το ίδιο συνέβαινε και σε άλλα γραφεία.Επειδή κ εγώ στου Γαλατσίου θα πάω, θα πρέπει να πάω σε άλλο γραφείο για το επίδομα και σε άλλο για την κάρτα ανεργίας??
Κάρτα ανεργίας βγάζουμε όπως τις άλλες χρονιές σε ξεχωριστή υπηρεσία του ΟΑΕΔ ή τα κάνουμε ταυτόχρονα? Μιλώ για τον ΟΑΕΔ στη Γαλατσίου επειδή δεν ξέρω αν το ίδιο συνέβαινε και σε άλλα γραφεία.
Σ' ευχαριστώ....δεν είναι απλά τα πραγμάτα για όσους φιλοσοφούμε ακόμα και πάνω σε μία απλή διατύπωση
τι τεκμηριωμενες και ευστοχες απαντησεις ειναι αυτες? συγχαρητηρια lasid και jak13 δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω παντα ακουραστοι και προθυμοι να βοηθησετε
επισης ξεχασα να σας πω οτι η φιλη μου ηταν αμω με 25 ενσημα το μηνα τα εχω μπροστα μου και τα βλεπω τωρα