0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ήξερα ότι το Σεπτέμβριο θα πήγαινα αναπληρωτής θα έκανα αίτηση τώρα ώστε να μου δώσουν τη συνέχεια.Αν ήταν πιο πιθανό να με πάρουν αναπληρωτή πάλι τον Ιανουάριο θα προτιμούσα μια και καλή αίτηση στις 23 Αυγούστου για να πάρω 5 μήνες ταμείο μέχρι και τον Ιανουάριο. Έτσι κερδίζει και όλο το δώρο Χριστουγέννων.
Εχω παρει ηδη δυο φορες ταεμιο ανεργειας και λογικα αυριο η τριτη μου φορα. Εχει νοημα να βγαλω καρτα ανεργειας? Αν ναι τι μου προσφερει? Γιατι τοσο καιρο νομιζα πως καρτα ανεργειας ηταν ενα αυτοκολλητο στα χαρτια απο το ταμειο ανεργειας... Οποιος εχει την καλοσυνη ας με διαφωτισει!!
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 01, 2012, 10:43:51 pmΑν ήξερα ότι το Σεπτέμβριο θα πήγαινα αναπληρωτής θα έκανα αίτηση τώρα ώστε να μου δώσουν τη συνέχεια.Αν ήταν πιο πιθανό να με πάρουν αναπληρωτή πάλι τον Ιανουάριο θα προτιμούσα μια και καλή αίτηση στις 23 Αυγούστου για να πάρω 5 μήνες ταμείο μέχρι και τον Ιανουάριο. Έτσι κερδίζει και όλο το δώρο Χριστουγέννων.Επειδή υπάρχουν και οι ενδιάμεσοι μήνες, Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος, που δεν πρέπει να αποκλειστούν και με δεδομένο ότι δεν μπορεί να είναι σίγουρος κανείς πότε θα προσληφθεί, γι`αυτό έγραψα ότι είναι καλύτερα το νέο επίδομα. Άλλωστε αν διακοπεί, θα αφήσει και υπόλοιπο για την επόμενη χρονιά, αν χρειαστεί.
Παράθεση από: Touristakos στις Ιουλίου 01, 2012, 11:01:20 pmΕχω παρει ηδη δυο φορες ταεμιο ανεργειας και λογικα αυριο η τριτη μου φορα. Εχει νοημα να βγαλω καρτα ανεργειας? Αν ναι τι μου προσφερει? Γιατι τοσο καιρο νομιζα πως καρτα ανεργειας ηταν ενα αυτοκολλητο στα χαρτια απο το ταμειο ανεργειας... Οποιος εχει την καλοσυνη ας με διαφωτισει!!Ναι είναι υποχρεωτικό. Όταν πας να κάνεις την αίτηση με όλα τα δικαιολογητικά για το ταμείο ανεργίας, θα σου βγάλουν αυτόματα και κάρτα ανεργίας.
Αρα καρτα ανεργειας ειναι αυτη που εχουν πανω της τα χαρτια του φακελου μου που μου φτιαχνουν στο υποκαταστημα του οαεδ και που δειχνω καθε φορα που παω για να μου βαλουν τα λεφτα και οχι καποια αλλη καρτα που βγαζω απο αλλου? Σωστα καταλαβα?
23 Αυγουστου δυο μηνες πισω 23 ιουνιου τοτε δουλευε ακομα απολυθηκε 30-6-12 υπαρχει προβλημα?
Παράθεση από: Touristakos στις Ιουλίου 01, 2012, 11:17:28 pmΑρα καρτα ανεργειας ειναι αυτη που εχουν πανω της τα χαρτια του φακελου μου που μου φτιαχνουν στο υποκαταστημα του οαεδ και που δειχνω καθε φορα που παω για να μου βαλουν τα λεφτα και οχι καποια αλλη καρτα που βγαζω απο αλλου? Σωστα καταλαβα?Ναι κάρτα ανεργίας είναι αυτή η μικρή καρτούλα που σου φτιάχνουν / τυπώνουν στον ΟΑΕΔ και την οποία επιδεικνύεις κάθε φορά που παρουσιάζεσαι στον ΟΑΕΔ για να μπορέσεις να πληρωθείς.
Καλησπέρα. Απλώς ήθελα ν'αναφέρω οτι έκανα και εγώ σήμερα την αίτησή μου για εγγραφή στο ταμείο ανεργίας, και μου είπαν οτι θα πληρωθώ στις 2 Σεπτεμβρίου! Και πώς θα περάσω εγώ ρε παιδιά το καλοκαίρι; Τα νύχια μου θα τρώω;