0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: valentina_83 στις Ιουλίου 02, 2012, 07:11:25 pmΚαλησπέρα. Απλώς ήθελα ν'αναφέρω οτι έκανα και εγώ σήμερα την αίτησή μου για εγγραφή στο ταμείο ανεργίας, και μου είπαν οτι θα πληρωθώ στις 2 Σεπτεμβρίου! Και πώς θα περάσω εγώ ρε παιδιά το καλοκαίρι; Τα νύχια μου θα τρώω;Κι εγώ σήμερα γράφτηκα αλλά μου είπαν ότι σε 40 μέρες θα μπουν τα πρώτα χρήματα. Μου φαίνεται ότι είναι υπερβολικό το 2 Σεπτεμβρίου...μήπως σου είπαν ότι από τότε και μετά πρέπει να παρουσιαστείς κάποια στιγμή στον οαεδ?
Καλησπέρα. Απλώς ήθελα ν'αναφέρω οτι έκανα και εγώ σήμερα την αίτησή μου για εγγραφή στο ταμείο ανεργίας, και μου είπαν οτι θα πληρωθώ στις 2 Σεπτεμβρίου! Και πώς θα περάσω εγώ ρε παιδιά το καλοκαίρι; Τα νύχια μου θα τρώω;
Και εμένα μου είπαν να παρουσιατώ στις 3/9 να πάρω την απάντηση της αίτησης που έκανα για το επίδομα ανεργίας.Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Στις 3/9 θα μπουν τα χρήματα μόνο για το μήνα Ιούλιο ή για Ιούλιο -Αύγουστο; Για τί αν ισχύει το πρώτο θα έχω χάσει ένα μήνα, στην περίπτωση που με ξανακαλέσουν σχετικά νωρίς.
Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και στον ΟΑΕΔ που θα πας εσύ!
Εγώ τα έκανα στις 29 Ιουνίου στην Ορεστιάδα και μου είπαν να παρουσιαστώ τέλος του Ιουλίου για να πάρω το χαρτί των πληρωμών. Εκτός αυτού θα γίνει και η πρώτη πληρωμή. Από εκεί και πέρα θα βλέπω τις ημερομηνίες που θα αναγράφονται στο χαρτί.
Παράθεση από: vasoulals στις Ιουλίου 03, 2012, 11:20:08 amΕγώ τα έκανα στις 29 Ιουνίου στην Ορεστιάδα και μου είπαν να παρουσιαστώ τέλος του Ιουλίου για να πάρω το χαρτί των πληρωμών. Εκτός αυτού θα γίνει και η πρώτη πληρωμή. Από εκεί και πέρα θα βλέπω τις ημερομηνίες που θα αναγράφονται στο χαρτί.Και εμένα έτσι μου είπαν...Ότι η πληρωμή θα γίνει κανονικά...Όχι 2 μήνες μαζί...
να ρωτήσω κάτι,τι σχέση έχουνε τα εισοδήματα από ελεύθερο επάγγελμα με το επίδομα ανεργίας οαεδ;