0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν καταλαβαίνω πώς σε κάθε τοπικό παράρτημα δημόσιας υπηρεσίας ισχύει κάτι διαφορετικό
Ωωωωωωωχ....κατάλαβα, θα πάω να κάνω μία ερώτηση φορώντας ένα στράπλες φορεματάκι κι ένα ωραίο χαμόγελο....πάντως, σε μήνυμα κάποιου παραπάνω, αναφέρθηκε για ΟΑΕΔ Λέσβου ότι ζήτησαν τα πιο λίγα και νομίζω τα πιο απαραίτητα δικαιολογητικά....Δεν καταλαβαίνω πώς σε κάθε τοπικό παράρτημα δημόσιας υπηρεσίας ισχύει κάτι διαφορετικό Υ.Γ. Κι ο Νέρωνας άντρας ήταν κι η Μαρί Κιουρί γυναίκα, έχετε να πείτε τίποτα επ' αυτού
Δεν ξέρω αν θα έχεις πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι δε με βοηθάει και πολύ να καταλάβω αυτός ο "κάθετος" τηλεγραφικός τρόπος με τον οποίο γράφεις. Πολύ θα με βοηθούσε αν έκανες προτάσεις με υποκείμενο ρήμα αντικείμενο για να καταλαβαίνω πλήρως τι θες να πεις. Ο γραπτός λόγος δεν είναι εξισώσεις για να γράφουμε κάθετα. Πήγαινε στον ΟΑΕΔ αυτά που σου ζήτησαν και αν έχεις πρόβλημα το ξαναβλέπουμε.
Παράθεση από: pdxrisoyla στις Ιουλίου 03, 2012, 10:42:44 amΚαι εμένα μου είπαν να παρουσιατώ στις 3/9 να πάρω την απάντηση της αίτησης που έκανα για το επίδομα ανεργίας.Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Στις 3/9 θα μπουν τα χρήματα μόνο για το μήνα Ιούλιο ή για Ιούλιο -Αύγουστο; Για τί αν ισχύει το πρώτο θα έχω χάσει ένα μήνα, στην περίπτωση που με ξανακαλέσουν σχετικά νωρίς.Δεν έχει σημασία πόσος καιρός περνάει από την ημερομηνία της αίτησης. Ποτέ δε χάνεις ούτε μέρα επιδότησης από το ταμείο ανεργίας. Απλά θα πληρωθείς 2 μήνες μαζί.
Και εμένα μου είπαν να παρουσιατώ στις 3/9 να πάρω την απάντηση της αίτησης που έκανα για το επίδομα ανεργίας.Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Στις 3/9 θα μπουν τα χρήματα μόνο για το μήνα Ιούλιο ή για Ιούλιο -Αύγουστο; Για τί αν ισχύει το πρώτο θα έχω χάσει ένα μήνα, στην περίπτωση που με ξανακαλέσουν σχετικά νωρίς.
Παράθεση από: adigoni στις Ιουλίου 03, 2012, 05:21:47 pmΔεν καταλαβαίνω πώς σε κάθε τοπικό παράρτημα δημόσιας υπηρεσίας ισχύει κάτι διαφορετικό εδω στο ιδιο παραρτημα, διαφορετικοι υπαλληλοι κ ζηταει ο καθενας τους ο,τι θελει.