0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάλληλος του ΟΑΕΔ μου είπε μετά από ερώτησή μου ότι υπολογίζονται διαφορετικά, απλά δε θυμάμαι τον τρόπο που τα υπολόγιζε.
Παράθεση από: Nandia Pts ΠΕ 06 στις Σεπτεμβρίου 12, 2012, 04:53:48 pmΥπάλληλος του ΟΑΕΔ μου είπε μετά από ερώτησή μου ότι υπολογίζονται διαφορετικά, απλά δε θυμάμαι τον τρόπο που τα υπολόγιζε.Το μυαλό μου πάει (επειδή είσαι αγγλικών) ότι σε φροντιστήριο είχες πιθανώς μία ώρα κάποιες ημέρες, αλλά για να μην κάνω διάφορες εικασίες θα θεωρούσα χρήσιμο να ρωτήσεις ξανά τον υπάλληλο να σου πει τι εννοεί ή να ρωτήσεις άλλο υπάλληλο.
Αυτό που έχει σημασία είναι αν παίρνεις το επίδομα πρώτη φορά ή όχι, επειδή για την πρώτη φορά υπάρχουν πιο αυστηρές προϋποθέσεις για να σου το εγκρίνουν. Όταν λοιπόν λέμε δεύτερη φορά εννοούμε κάθε επόμενη φορά που δεν είναι η πρώτη. Μπορεί να είναι δεύτερη, τρίτη, τέταρτη κλπ δεν έχει σημασία!
παιδια καλησπερα ,να κανω μια ερωτηση αν γνωριζετε.πηγα χθες στον οαεδ για να παρω την αποφαση.τα λεφτα για τον δευτερο μηνα δεν πρεπει να μπουνε σημερα που ειναι παρασκευη γιατι μεχρι τωρα δεν εχει μπει τιποτα.τι ωρα τα βαζουν συνηθως?υπαρχει περιπτωση να πληρωθω την αλλη παρασκευη?οι πληρωμες μονο παρασκευ δεν γινονται?εαν γνωριζει καποιος κατι ας μου απαντησει γιατι θα σκασω.ευχαριστω
εγω τα κατεθεσα στις 13-7 και στις 17 -8 ειχε μπει η α δοση.επρεπε να παρουσιαστω στις 13-9 οπου και πηγα χθες για την αποφαση.ρωτησα τον υπαλληλο για τα λεφτα αν θα μπουν παρασκευη 14-9 και μου ειπε λογικα ναι(πολυ αμφιβαλω αν γνωριζε το αντικειμενο).παντως μεχρι τωρα μηδεν στο πηλικο.δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.