0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα όταν είναι να πιάσεις δουλειά θέλει νομίζω κάποιο χαρτί από τον ΟΑΕΔ ότι δεν παίρνεις επίδομα! Τουλάχιστον για τους εκπαιδευτικούς περνάμε πρώτα από τον ΟΑΕΔ πριν κάνουμε τα χαρτιά!
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Ιουλίου 05, 2013, 09:40:37 pmΜα όταν είναι να πιάσεις δουλειά θέλει νομίζω κάποιο χαρτί από τον ΟΑΕΔ ότι δεν παίρνεις επίδομα! Τουλάχιστον για τους εκπαιδευτικούς περνάμε πρώτα από τον ΟΑΕΔ πριν κάνουμε τα χαρτιά!Νομίζω το ανάποδο ισχύει. Παίρνεις χαρτί από τη δουλειά και πηγαίνεις στον ΟΑΕΔ για να διακόψεις το επίδομα.
Παράθεση από: gpapage στις Ιουλίου 06, 2013, 04:45:15 pmΠαράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Ιουλίου 05, 2013, 09:40:37 pmΜα όταν είναι να πιάσεις δουλειά θέλει νομίζω κάποιο χαρτί από τον ΟΑΕΔ ότι δεν παίρνεις επίδομα! Τουλάχιστον για τους εκπαιδευτικούς περνάμε πρώτα από τον ΟΑΕΔ πριν κάνουμε τα χαρτιά!Νομίζω το ανάποδο ισχύει. Παίρνεις χαρτί από τη δουλειά και πηγαίνεις στον ΟΑΕΔ για να διακόψεις το επίδομα.Όπως τα λέει ο συνάδελφος KONSTANTINOS30 είναι. Όταν πηγαίνουμε στην εκάστοτε Διεύθυνση για να υπογράψουμε ότι δεχόμαστε, μας δίνουν και ένα χαρτί που το πάμε στον ΟΑΕΔ για να σταματήσει η χορήγηση του επιδόματος.