0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ANGIE27 να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι?Από Οκτώμβρη του 06 έως Σεπτέμβρη του 07 δούλευα με 25 ένσημα το μήνα.Μετά στο καπάκι ως ωρομίσθια με 3 ένσημα τη βδομάδα ως ωρομίσθια και η σύμβαση λήγει στις 15 Ιούνη.Ταμείο ανεργίας μπαίνω?Πήρα στον ΟΑΕΔ και μίλησα με κάποιον κύριο και μου είπε ότι πρέπει από 15 Ιούνη του 07 έως 15 Ιούνη του 08 να έχω 125 ένσημα και δε μου ανέφερε τπτ για 80 το ένα έτος και άλλα τέτοια.Μου είπε απλά σύνολο 125.Ισχύει αυτό?
Ο ΟΑΕΔ δίνει ένα "περιθώριο" 7 ημερών.Εργάσιμες ?
Παράθεση από: SirGus στις Ιουνίου 02, 2008, 01:32:49 pmΟ ΟΑΕΔ δίνει ένα "περιθώριο" 7 ημερών.Εργάσιμες ? ΟΧΙ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ!ΗΜΕΡΟΡΟΓΙΑΚΕΣ.
Εχω κι εγώ μια μικρή απορία για το επίδομα...Τα ένσημα τα έχω κανονικά μιας και εργάζομαι συνεχόμενα από το Σεπτέμβριο του 2006 μέχρι και σήμερα.Η σύμβαση από το σχολείο λήγει όπως ξέρουμε 13/6. Η σύμβασή μου όμως από το ΤΕΙ που δουλεύω λήγει 30/6. Δικαιούμε να πάρω κάποιο επίδομα από τον ΟΑΕΔ?Πρέπει να πάω αμέσως μόλις λήξει η σύμβασή μου από το σχολείο?Να σημειώσω ότι πέρισυ δεν είχα πάρει επίδομα
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι? Μιας και οι 2 τελευταίοι μήνες δεν πιάνονται για επιδότηση υποχρεούμαστε να καταθέσουμε τα ένσημα για αυτούς τους μήνες ή δεν είναι απαραίτητο?
Από το ΙΚΑ του εργοδότη παίρνεις τα ένσημά σου.