0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για σας παιδιά ,να κάνω ερώτηση κ εγώ ,με έχουν μπερδεψη στον ΟΑΕΔ, μια ερώτηση έκανα στους τρεις υπαλλλιλους κ πήρα τρεις διαφορετικές απαντήσεις,έλεος !Από το 2002 κάθε χρόνο επερνα επίδομα ανεργίας ,εργαζομε πάντα ως εποχιακή , πέρσι δεν έχω ούτε ένα ένσημο,ούτε επερνα επίδομα ,δεν μπορούσα να βρω δουλειά Φέτος τη γίνετε ,εργαζομε πάλι ως εποχιακή ,για να πάρω επίδομα αυτό μετράει σαν πάω να πάρω για πρώτη φορά η όχι Ένας είπε ότι δεν δικαιουμε ,άλλος λέει χριαζομε 150 ένσημα,τρίτος 100 ένσημα χωρίς τελευταίους 2 μήνες ,κ τους δύο μήνες αυτές πρεεπή να έχω ένσημα ,τον ρωτάω - ποσά / κ μου είπε έστω από 10 κάθε μήνα .Φέτος εργαζομε από το 15.05 μέχρι 15.11,άρα θα έχω 150 ένσημα ,εδώ άλλο πρόβλημα,μου είπαν ότι το ΙΚΑ τα 15 μέρες του νοέμβρη δεν θα μέτρηση επεδί καλοκερινή σεζόν μετράει έως 31.10 .
Έχεις ξεχάσει ότι η επιδότησή σου δεν ξεκίνησε από1 Ιούλιου, αλλά μια εβδομάδα μετά...στις 8 Ιουλίου!Άρα δεν πληρωνόσουν για κάθε ημερολογιακό μήνα, ώστε να πάρεις όλο τον Σεπτέμβρη συν μια μέρα!Προφανώς θα έπαιρνες όλο το μηνιάτικο του Σεπτεμβρίου αν έκανες διακοπή στις 8 Οκτωβρίου.