0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω όμως ότι αν κάνεις την δήλωση την 10 μέρα ας πούμε, τότε θα πληρωθείς έχοντας χάσει 3 μέρες επιδόματος...
Παράθεση από: SirGus στις Ιουνίου 20, 2008, 03:36:13 pmΝομίζω όμως ότι αν κάνεις την δήλωση την 10 μέρα ας πούμε, τότε θα πληρωθείς έχοντας χάσει 3 μέρες επιδόματος...Σοβαρά μιλάς;;;;;; Κι εγώ τι κάθομαι δηλαδή; Αυρίο τηλ στην Διεύθυνση να μου στείλουν την απόλυση....
Παράθεση από: anneta στις Ιουνίου 22, 2008, 10:53:18 pmΠαράθεση από: SirGus στις Ιουνίου 20, 2008, 03:36:13 pmΝομίζω όμως ότι αν κάνεις την δήλωση την 10 μέρα ας πούμε, τότε θα πληρωθείς έχοντας χάσει 3 μέρες επιδόματος...Σοβαρά μιλάς;;;;;; Κι εγώ τι κάθομαι δηλαδή; Αυρίο τηλ στην Διεύθυνση να μου στείλουν την απόλυση.... Δεν χάνεις τίποτα από τα χρήματα του επιδόματος αλλά καθυστερείς να πληρωθείς. Όσο πιο νωρίς τα πας τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσει να τρέχει το επίδομα.
Αν πάω αύριο στο ΙΚΑ και ζητήσω τα ένσημα μου, ο τελευταίος μήνας ποιός θα είναι; Μάρτιος ή Απρίλιος; Αν γνωρίζει κάποιος στάνταρ ας μου απαντήσει.(Στις 24/6/08 που είχα ζητήσει μου έβγαλαν μέχρι και για τον Μάιο 08! Για το ταμείο ανεργίας μου ζητούν να τους πάω
Εγώ που έβγαλα σήμερα συγκεντρωτική από το ΙΚΑ, τελευταίος μήνας ήταν ο Μάρτιος. Για Απρίλιο-Μαίο-Ιούνιο μου σφράγισαν την βεβαίωση εγοδότη
Πήγα περίπου την περίοδο που λες και μου έδωσαν τα ένσημα μέχρι τον Μάρτιο.
Και κάτι άλλο. Ρώτησα σήμερα μια υπάλληλο στον ΟΑΕΔ, αν ο αριθμός των ενσήμων καθορίζει το ποσό του επιδόματος ή μόνο τη διάρκεια. Μου είπε ότι καθορίζει και το ποσό! Ισχύει αυτό; Γιατί είχα την εντύπωση ότι το ποσό είναι συγκεκριμένο ανεξαρτήτως ενσήμων εφόσον κάποιος δικαιούται επιδότηση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός!