0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί από τον ΟΑΕΔ επιμένουν να τους στείλω και μια βεβαίωση εργοδότη με τα ένσημα του Απριλίου;;;
Παράθεση από: anneta στις Ιουλίου 02, 2008, 04:15:09 pmΓιατί από τον ΟΑΕΔ επιμένουν να τους στείλω και μια βεβαίωση εργοδότη με τα ένσημα του Απριλίου;;;;anneta είναι δυο διαφορετικές βεβαιώσεις.Αυτό που σου ζητά ο ΟΑΕΔ είναι για τα ένσημα του Απριλίου.Την θέλει γιατι έτσι θα δει πόσα σε σύνολο ένσημα έχεις μέχρι τότε και αν δικαιούσαι επίδομα ανεργίας και πόσο θα είναι αυτό
Γιατί από τον ΟΑΕΔ επιμένουν να τους στείλω και μια βεβαίωση εργοδότη με τα ένσημα του Απριλίου;;;;
Εγώ γενικότερα ξέρω ότι όταν εργάζεσαι σε Α/
Παράθεση από: anneta στις Ιουλίου 02, 2008, 04:56:38 pmΕγώ γενικότερα ξέρω ότι όταν εργάζεσαι σε Α/
anneta δεν το έγραψα σαν σχολιασμό, αλλά επιβεβαίωση σε κάτι που δεν γνώριζαΚαι δεν το πήρα στραβά οτι μου την είπεςΣυγνώμη αν σου έδωσα αυτή την εντύπωση.
Το γραφείο του Πειραιά που ανήκω δεν μου έδωσε για τον Ιούνιο και μου είπε ότι δε θα μου χρειαστεί.Όντως ο ΟΑΕΔ δε μου τη ζήτησε. Από ότι έχω καταλάβει όμως είναι θέμα ΟΑΕΔ, γιατί ξέρω ότι σε άλλον ΟΑΕΔ ζητήσαν και τον Ιούνιο. Οπότε ξεκίνα να πας στον ΟΑΕΔ και ότι σου πουν εκεί.