0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ηθελα να μαθω αν δικαιουμαι επιδομα ανεργιας. Με πηραν στο σχολειο -δευτεροβαθμια τον Οκτωβρη του 2017 εως το τελος Ιουνιου. Τον Ιανουαριο του 18 πηρα την αδεια μητροτητας εως τον Μαιο του 2018. Απο ποτε μετρανε τα ενσημα για να παρω το επιδομα; Τον Οκτωβρη του 2017 εχω 19 ενσημα, τον Νοεμβρη κ Δεκεμβρη απο 25 και τον Ιανουαριο 12 ενσημα.. Τον Μαιο εχω 11 ενσημα και τον Ιουνιο 25 (δεν μετρανε ομως οι δυο τελευταιοι μηνες). Περσυ επιδοτηθηκα απο τις 7/7/2017 εως τις 26/9/2017 για 67 ημερες .Μετρανε ο Μαιος και ο Ιουνιος του 2017 στην καταμετρηση των ενσημων για να παρω το επιδομα αφου στις προυποθεσεις για να λαβει καποιος το επιδομα που εχει ξαναεπιδοτηθει στο παρελθόν απαιτείταιπραγματοποίηση τουλάχιστον 125 ημερών εργασίας στο τελευταίο 14μηνο, πριν από τη λήξη ή τη λύση της εργασιακής του σχέσης, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτές οι τελευταίοι δύο μήνες πριν από τη λήξη ή τη λύση αυτής συμφωνα με το site του οαεδ; Να προσθεσω οτι δεν εχω υπολοιπο επιδοματος απο περσυ. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Δεν διευκρίνισες αν το καλοκαίρι του 2017 που επιδοτήθηκες για 67 μέρες πήρες συνέχιση από το ταμείο του 2016 ή αν είχες νέα απόφαση επιδότησης από τον ΟΑΕΔ. Μόνο αν είχες πάρει συνέχιση από το 2016 μετράει ο Μάιος και ο Ιούνιος του 2017.Αν ήταν νέα απόφαση επιδότησης τότε τα ένσημά σου μετράνε από τον Οκτώβρη του 2017 που είχες προσληφθεί.
Nεα αποφαση ειχα οχι συνεχιση. Αρα δεν παιρνω επιδομα γιατι δεν με φτανουν τα ενσημα αφου ουτε οι περσινοι μηνες Μαιος -Ιουνιος μετρανε ουτε οι φετινοι. Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι δεν το διευκρινιζουν αυτο στις προυποθεσεις και λενε οτι μετρανε οι 14 τελευταιοι μηνες μειον οι δυο τελευταιοι. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.