0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και επανέρχομαι για να ρωτήσω... Πώς τη βλέπεται την υποχρεωτική αλλαγή ωραρίου για τα απογευματινά ΙΕΚ? Ήρθε διαταγή ότι θα ανοίγουμε 13.00. Οκ, αν είναι κάποιος ελεύθερος μια χαρά του κάθεται αυτό, αλλά αν έχει οικογένεια,παιδιά??? Δλδ μία μητέρα που το πρωί έχει το παιδί της στο σχολείο ή στον παιδικό τι πρέπει να κάνει με την νέα κατάσταση???Εγώ το έχω πάρει πολύ βαριά πάντως, και φοβάμαι ότι θα προκύψουν πολλές ανακλήσεις...
Επανέρχομαι, έχω όρεξη για κουβέντα Κανένας συνάδελφος αποσπασμένος σε ΙΕΚ για φέτος? Εμπειρίες? Εμείς είμαστε 3 άτομα προσωπικό, σε πολύ μεγάλο ΙΕΚ (ήμασταν 4, ο ένας δεν δουλεύει από επιλογή ). Το χρονοδιάγραμμα που έβγαλαν το ξέρετε, σήμερα τελειώνουν οι αναπληρώσεις, αύριο αρχίζουν οι εξετάσεις, οι οποίες τελειώνουν 14/2 και 15/2 αρχίζει η επόμενη κατάρτιση. Δεν βγαίνει η δουλειά, θα γίνει κανένα τρελλό λάθος.... Αλήθεια ξέρει κανείς τι πραγματική ευθύνη έχουμε οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί σε περίπτωση λάθους???
Τί θα γίνει με τις πληρωμές των καθηγητών, που δουλεύουν ως εκπαιδευτικοί?Αν ξέρετε κάτι ή έχετε ακούσει κάτι, παραθέστε το.
...Βέβαια πέρσι ήμασταν 17 άτομα (υπερβολικό)...
...Εντάξει και τα 16 άτομα είναι υπερβολή (εγώ ήμουν πριν 3 χρόνια πάλι σε ΙΕΚ, στο λογιστήριο όμως, καμία σχέση με την κατάρτιση - ούτε καν εμπαινα στην γραμματεία- και ήμασταν 19 άτομα, άσε πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλο)...