0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί δεν φωνάξαμε ποτέ για αυτά τα φαινόμενα;
Τι να σου πω Archangel, δεν ξέρω πώς την έχει δει, μέχρι πρόσφατα μου έδινε στα νεύρα η όλη κατάσταση, αλλά τελευταία τον έχω ψιλολυπηθεί, φαίνεται ότι δεν μπορεί να κάνει και τίποτα, είναι και μεγαλούτσικος, μπερδεύεται.... δεν ξέρω πού είναι η αλήθεια ακριβώς, το θέμα είναι πως εμείς είμαστε όλοι καινούργιοι, και έχουμε περάσει αρκετά δύσκολα όντας μόνο 3 άτομα ουσιαστικά, με τη δουλειά να τρέχει (είμαστε αρκετά μεγάλο ΙΕΚ) κι εμείς να μην ξέρουμε τι να κάνουμε...... Χαίρομαι που απάντησες στο θέμα, για ένα διάστημα νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά μ'εμένα και όλοι οι άλλοι τα πάνε περίφημα..... Εντάξει και τα 16 άτομα είναι υπερβολή (εγώ ήμουν πριν 3 χρόνια πάλι σε ΙΕΚ, στο λογιστήριο όμως, καμία σχέση με την κατάρτιση - ούτε καν εμπαινα στην γραμματεία- και ήμασταν 19 άτομα, άσε πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλο), αλλά 1-2 ακόμα τους χρειαζόμασταν φέτος...
Παράθεση από: Don Quixote στις Φεβρουαρίου 05, 2011, 04:23:08 pmΓιατί δεν φωνάξαμε ποτέ για αυτά τα φαινόμενα;
Chris 75 η τελευταία σου πρόταση όλα τα λεφτά Να επισημάνω πάντως ότι, κατά τη γνώμη μου, ο συνάδελφος που αποσπάται σε υπηρεσία και δεν προσφέρει τίποτα δεν νομίζω ότι προσφέρει και στην τάξη... κάποια πράγματα είναι και θέμα χαρακτήρα, ή είσαι εργατικός/ευσυνείδητος παντού ή δεν είσαι πουθενά. Ξέρει κανένας εάν υπάρχει διοικητικός υπάλληλος σε κάποιο ΙΕΚ? Εγώ ξέρω μόνο μία στο ΙΕΚ Πειραιά.
Συνάδελφοι τα φώτα σας γιατί από ΙΕΚ είμαι άσχετη:1) Ξέρει κανείς ωράριο εκπαιδευτικών (αποσπασμένων ως διοικητικοί), συνθήκες εργασίας, κάθε άλλη χρήσιμη πληροφορία για ΙΕΚ Κορυδαλλού, ΙΕΚ Νικαίας, ΙΕΚ Αιγάλεω?2) Είμαι παντελώς άσχετη με ΙΕΚ, κάθε πληροφορία/ συμβουλή/σχόλιο καλοδεχούμενο.