0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μεθεπόμενο είναι το τριήμερο της Κ.Δευτέρας, μήπως θα είναι ακόμη πιο δύσκολο;
Παράθεση από: casperini στις Ιανουαρίου 30, 2010, 12:01:48 amΤο μεθεπόμενο είναι το τριήμερο της Κ.Δευτέρας, μήπως θα είναι ακόμη πιο δύσκολο;Ok, δε το είχα λάβει υπόψη μου...ακούω προτάσεις για μέρος και μέρα... θα έλεγα για Περαία για μέρος...
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 30, 2010, 12:03:55 amΠαράθεση από: casperini στις Ιανουαρίου 30, 2010, 12:01:48 amΤο μεθεπόμενο είναι το τριήμερο της Κ.Δευτέρας, μήπως θα είναι ακόμη πιο δύσκολο;Ok, δε το είχα λάβει υπόψη μου...ακούω προτάσεις για μέρος και μέρα... θα έλεγα για Περαία για μέρος...Περαία;;;μακρυα δεν ειναι ρε παιδια!!θελει σιγουρα μεταφορικο και δεν εχουν ολοι.Γιατι δεν κανονίζεται κάπου πιο κεντρικά....κέντρο ας πούμε...
Καλά τι συζητάτε τη μέρα βρε;Ορίστε μία μέρα μέρα (οχι το τριήμερο) με "δημοκρατική" διαδικασία και όποιος έρθει. Αν ψάχνουμε πότε μπορεί ο καθένας δεν θα γίνει ποτέ
ΤΥΧΕΡΟΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ......ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ....
Παράθεση από: nmavro73 στις Ιανουαρίου 30, 2010, 04:22:19 pmΚαλά τι συζητάτε τη μέρα βρε;Ορίστε μία μέρα μέρα (οχι το τριήμερο) με "δημοκρατική" διαδικασία και όποιος έρθει. Αν ψάχνουμε πότε μπορεί ο καθένας δεν θα γίνει ποτέαπο προσωπικη εμπειρια συμφωνω με τα παραπανω λεγομενα. οποιος θελει να ερθει θα το κανει και ολα τα αλλα ειναι προφασεις εν αμαρτιες. Αρκει η μερα και η ωρα να ειναι πιο βολικη για τους περισσοτερους.δηλαδη, αν εχουμε να παμε σε γαμο λεμε εμεις στους νεονυμφους το πότε και το που και τι ωρα θα γινει η τελετη? !!!!!! απλα αν μας κατσει καλα παμε αλλιως δεν παμε. Φανταστειτε το ζευγαρι να ρωτουσε ΟΛΟΥΣ τους καλεσμενους του το πότε μπορουσε ο καθενας. Ανυπαντρο θα εμενε !!!!παντως κεντρικο σημειο (πλ.Αριστοτελους) ειναι πολυ βολικο για τετοιες συναντησεις.......Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 30, 2010, 01:20:58 amΤΥΧΕΡΟΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ......ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ....και γω ζηλευω !!ανεβηκα πριν απο 10 περιπου μηνες και ηρθαν πολλα παιδια. περασα ΥΠΕΡΟΧΑ. με ξεναγησαν (ειχα να παω χρονια ,απο το στρατιωτικο μου) η ΘΕΣΑ ειναι μαγικη,γοητευτικη και εχει πολυ "ωραια" ατομα !!!!καμια απολυτως συγκριση με την Αθηνα.
Δεν έρχεστε στην Πάτρα ... μεταμφιεσμένοι σε "διορισμένους", χάριν του Καρναβάλου ...