0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πατε παλι να με καταφερετε...!!! Τωρα ημουν ρε σεις θεσ/νικη. ουτε μηνας δεν παει....θα πρεπει να εχω κινητρο ισχυρο για να ανεβω.ξερω οτι με αγαπατε, οπως και γω παντα περναω καλα στη θεσ/νικη, αλλα.....δε νομιζω πως αυτη τη φορα θα ειμαι στην παρεα σας.
Παράθεση από: MARKOS στις Μαΐου 02, 2010, 07:19:09 pmπατε παλι να με καταφερετε...!!! Τωρα ημουν ρε σεις θεσ/νικη. ουτε μηνας δεν παει....θα πρεπει να εχω κινητρο ισχυρο για να ανεβω.ξερω οτι με αγαπατε, οπως και γω παντα περναω καλα στη θεσ/νικη, αλλα.....δε νομιζω πως αυτη τη φορα θα ειμαι στην παρεα σας. Εγώ πάλι....το νομίζω Παραδέξου το Πρόεδρε: σε σαγηνεύει η Θεσσαλονικιώτικη αύρα ....
ωστοσο δεν εχετε πει ουτε καν για πότε λετε.......πως θελετε να υπαρχει συμμετοχη?
εγώ αν μπορέσω θα έρθω να σας γνωρίσω αλλά θα πρέπει ή να φύγω στις 10 που είναι το τελευταίο λεωφορείο ή να μείνουμε έξω μέχρι τις 5-6το πρωί που είναι το πρώτο για να επιστρέψω Τώρα σχετικά με τον Μάρκο..αν θα σου τραγουδήσουμε τη μπουρνουζοπετσέτα με αυτοσχέδιο χορευτικό μήπως θα το ξανασκεφτόσουνα;
Παράθεση από: MARKOS στις Μαΐου 02, 2010, 07:33:20 pmωστοσο δεν εχετε πει ουτε καν για πότε λετε.......πως θελετε να υπαρχει συμμετοχη? Μα αυτή τη στιγμή "αγωνιζόμαστε" για τη συμμετοχή του Προέδρου μας ....εγώ βέβαια ως "σπασικλάκι"( που ακόμα διαβάζει στα γεράματα )ανέφερα και προτίμηση ημερομηνίας ...
δεχεστε συμμετοχες και απο άλλες πολεις;
Θα χαρώ επίσης να γνωρίσω κι άλλες pde-φατσούλες από κοντά και νομίζω είναι καλό να έχουμε συντροφιά και τον Πρόεδρο που ως γνωστόν είναι η "μασκώτ" των συγκεντρώσεων... Θα προτιμούσα η συνάντηση να γίνει μετά τις 6/6 ,αν όμως γίνει νωρίτερα θα προσπαθήσω να "κλέψω" λίγο χρόνο για να μην πάρω απουσία..Εγώ βέβαια θα καλούσα ευχαρίστως και φίλους από αλλες πόλεις ...
κατι μου λεει οτι ο αγωνας σας θα ειναι...."ακαρπος"
Παράθεση από: MARKOS στις Μαΐου 02, 2010, 07:56:01 pmκατι μου λεει οτι ο αγωνας σας θα ειναι...."ακαρπος" Αφήστε τον να λέει!!! Θα έρθει και θα πει και ένα τραγούδι!!! Τ' ακούς Μάρκοοοοοο! Και δε θέλω ου!!!!
Παράθεση από: stratos91 στις Μαΐου 02, 2010, 09:13:55 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Μαΐου 02, 2010, 07:56:01 pmκατι μου λεει οτι ο αγωνας σας θα ειναι...."ακαρπος" Αφήστε τον να λέει!!! Θα έρθει και θα πει και ένα τραγούδι!!! Τ' ακούς Μάρκοοοοοο! Και δε θέλω ου!!!! αν μου υποσχεθειτε οτι θα παμε σε ρεμπεταδικο και θα χορεψω και ενα ζειμπεκικο ισως αρχιζω να το σκεπτομαι διαφορετικα,και εννοειται πως το 2ο βραδυ θα εχει μπαρο-τσαρκα στα πιο ΙΝ στεκια....και το πρωι θα παμε για πατσα....