0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σκέψου πάντως να γράψεις καλά, να δουλέψεις 3 χρόνια αναπληρωτής και μετά, για τον α ή β λόγο να μη γράψεις καλά στον επόμενο ασεπ και να χάσεις τη δουλειά σου... Θα βρεθείς στο δρόμο!!!
ας μου απαντησει καποιος γιατι εμεις με γραπτο διαγωνισμο καθε τρια χρονια (για αναπληρωση), κι ολοι οι υπολοιποι με κριτηρια ασεπ και μονιμοτητα?
οι ξένες γλώσσες χρειάζονται σε ορισμένα επαγγέλματα όχι στην εκπαίδευση αφού υπάρχουν οι πτυχιούχοι από τις αντίστοιχες φιλολογίες, μέχρι τώρα κανείς άλλος δεν διδάσκει ξένη γλώσσα…Θεωρώ αυτονόητο να ξέρει ο εκπαιδευτικός να χρησιμοποιεί υπολογιστή γιατί να έχει μόρια και να πρέπει να το αποδείξει με πτυχίο ?
το πιο ευκολο θα ηταν να ξεκλειδωνε τους πινακες και να διοριζε με την ανεση του απο εκει και τους υπολοιπους διοριστεους του ασεπ όποτε και εαν δυστυχως... όσο για τους νομους, τους καταργει εν μια νυκτι αν δεν τον βολευουν..βεβαια αν κανει και ασεπ, θα μπουνε και καμποσα χρηματα στα κρατικα ταμεια από τα παραβολα...άκρη δε βρισκεις, κι οσοι αντεχετε, αρχιστε την προετοιμασια από τωρα στον ελευθερο χρονο σας, ποτε δε βλαπτει λιγη επαναληψη...
http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article/170194/etoimazontai-gia-asep-sto-ypoyrgeio-paideias.htmlο διαγωνισμός φαίνεται δίνει λύσεις σε πολλά προβλήματα ...εξάλλου δε δεσμεύεται να διορίσει
Είναι λογικό δηλαδή να μοριοδοτούνται οι ξένες γλώσσες για διοικητικούς υπαλλήλους στο δημόσιο που θα χτυπανε σφραγίδες σε έγγραφα, αλλά όχι στον εκπαιδευτικό που θα πάει να εκπαιδεύσει ανθρώπους; Θα γνωρίζουν για παράδειγμα οι μαθητές του αγγλικά, αλλά ο ίδιος όχι; Θα του ζητάνε μία ξενόγλωση ιστοδελίδα ως πηγή για κάποια εργασία και εκείνος δεν θα ξέρει να δώσει; Δεν είναι καθόλου αυτονόητο ότι ξέρουν όλοι χρήση Η/Υ. Υπάρχουν συνάδελφοι πλήρως ηλεκτρονικά αναλφάβητοι. Και βέβαια χειρίζομαι Η/Υ για έναν εκπαιδευτικό δεν είναι μόνο μπαίνω στο Google. Είναι ετοιμάζω θεματα στο WORD, παρουσιάσεις στο Power Point, καταλόγους με βαθμολογίες στο EXCEL.Και εν τέλει, υποτίθεται εκ του ρόλου μας ότι καλούμαστε να εμπνεύσουμε στους μαθητές την επιθυμία για επένδυση στη γνώση, αλλά για τον εαυτό μας αρκούμαστε στη ημιμάθεια; Ε, δεν γίνεται αυτό, θα το πάρουν χαμπάρι οι μαθητές από το δεύτερο μάθημα.