0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ Lasid....κι εμένα η δική μου λογική αυτό λέει...είναι θέμα λογικής με βάση τον 3848/10....απλά στην Ελλάδα πολλά καταπατούνται και πολλά καταστρατηγούνται και επίσης πολλάκις το ΣΤΕ μένει φωνή βοώντος....
Καλα θα ηταν να περιμενουμε την προκυρηξη και να μην δινουμε ψευτικες ελπιδες στον κοσμο.Θυμιζω οτι ο υπουργος εξαρχης αναφερθηκε σε 5 ειδικοτητες.Για αυτο καλο ειναι να αναμενουμε την προκυρηξη για να δουμε ποιους θα αφορα.
Το 2006 το γνωστικό στους φυσικούς δεν ήταν τόσο εύκολο. Ήταν πανεπιστημιακά τα θέματα. Ενώ το 2008 ήταν ποιο εύκολα ήταν ας πούμε περισσότερο λυκειακά.
ΔΕΝ μπορει να διορισει κανεναν αλλον ουτε με νεο ασεπ αμα δεν απορροφησει τους προηγουμενους....με το που τους απορροφει τοτε οι πινακες διαλυονται και σε αυτες τις ειδικοτητες και μετα αν δεν κανει ασεπ και σε αυτες δεν μπορει να παρει αναπληρωτες την επομενη χρονια...ειναι απλη λογικη συναδελφε .. μαθηματικος εισαι το καταλαβαινειςμπορει οντως να διορισει μονο στις 5 που ειπε ..αλλα ασεπ αναγκαστικα θα κανει για ολες
Αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εχουμε ακομη δρομο ..ας παρει πρωτα το ΟΚ απο την τροικα ο υπουργος ας βγει η προκυρηξη και μετα συζηταμε...
δικιο εχεις απλα να ξερεις οτι ειναι στημενο το παιχνιδι ...το οκ τοεχει παρει πριν το πεταξει για ασεπ...απλα πρεπει να κανει και τον αναλογηο ντορο...οσοι εχουνε καποιον μεσα κοντα στον υπουργο γνωριζουνε απο ποτε ηταν σιγουρο το τι θα γινει φετος...
Αυτο πιστευω και εγω και κανει θορυβο για να εξασφαλισει τις πιστωσεις...ειδομεν λιαν συντομως θελω να πιστευω
Για διορισμους δεν ειπα...το οκ το εχει παρει για ασεπ συναδελφε....το ειπαμε και πιο πριν δεν τους.νοιαζουν τα νουμερα
Προφανως οι 10.000 διορισμοι θα γινουν σε βαθος τριετιας μεχρι το μεθεπομενο ΑΣΕΠ....αλλωστε με την αναμενομενη αποκλιμακωση των συνταξιοδοτησεων απο το 2016 κ μετα (λογω οριων ηλικιας) κ το επικειμενο μαγειρεμα σε ειδικοτητες, αναθεσεις κλπ, αυτες οι προσληψεις σιγουρα θα δωσουν ανασα....Μην περιμενετε βεβαια να πεσει δραματικα ο ανθρωπος των αναπληρωτων...Ακομα κ να γινουν αυτοι οι διορισμοι, και παλι αρκετες χιλιαδες αναπληρωτες θα προσλαμβανονται...