0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνήθως κατά τον Μάιο-Ιούνιο βγαίνει η ύλη και κατά τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο το ΦΕΚ της προκύρηξης.
Συνάδελφοι,ήθελα να σας πω, ότι κάποιοι που έγραψαν κι εδώ και σας αναστάτωσαν με καταστροφολογίες γράφουν κι αλλού στο ίδιο στυλ και πάντα με τον ίδιο απόλυτο τρόπο. Οπότε μην τους παίρνετε και πολύ στα σοβαρά...Η δική μου άποψη: Σε αυτή τη φάση της εσωτερικής αναδιοργάνωσης λογικό είναι να μην ακούγεται τίποτα για ΑΣΕΠ. Μόλις περάσει η πρώτη μπόρα... θα φανεί καλύτερα τι μέλει γενέσθαι. Υπομονή.
Παράθεση από: Estella80 στις Φεβρουαρίου 24, 2010, 02:22:20 amΣυνάδελφοι,ήθελα να σας πω, ότι κάποιοι που έγραψαν κι εδώ και σας αναστάτωσαν με καταστροφολογίες γράφουν κι αλλού στο ίδιο στυλ και πάντα με τον ίδιο απόλυτο τρόπο. Οπότε μην τους παίρνετε και πολύ στα σοβαρά...Η δική μου άποψη: Σε αυτή τη φάση της εσωτερικής αναδιοργάνωσης λογικό είναι να μην ακούγεται τίποτα για ΑΣΕΠ. Μόλις περάσει η πρώτη μπόρα... θα φανεί καλύτερα τι μέλει γενέσθαι. Υπομονή. Ας παρουμε σοβαρα τοτε την Διαμαντοπουλου που λεει -50%μονιμοι και αναπληρωτες του χρόνου, που σημαινει οτι καποιοι θα μεινουν ανεργοι και οι μισοι απο οσους εχουν θεμελιωσει δικαιωμα διορισμου ασεπ,40%,24μηνο, θα μεινουν για μια ακομη χρονια αναπληρωτες. Η καταστροφολογια ειναι στα λογια των υψηλά ισταμενων πλεον.Εσυ αν θελεις μην αναστατώνεσαι και κανε υπομονή.Ομως θυμισου οτι απο την πολλη υπομονη τα τραβάμε όλα αυτά ως εθνος.
εγω,απλα, μεταφερω ο,τι ακουω χωρις να παραφραζω τιποτα. Αρα,δεν κινδυνολογω!
Παράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 25, 2010, 01:55:06 pmεγω,απλα, μεταφερω ο,τι ακουω χωρις να παραφραζω τιποτα. Αρα,δεν κινδυνολογω! Φίλε Μάρκο, δε νομίζω να εννοεί εσένα! Εσύ εξάλλου δεν καταστροφολογείς, μας γεμίζεις με γερές δόσεις αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας! Είσαι η amita motion του pde!! Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο! Κανείς δεν αρρώστησε από αισιοδοξία!