0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν είχε 24 μήνες προϋπηρεσίας μέχρι 30-6-2010, τότε του δίνεται χαριστικά το 50 ως βάση.
σ ΄ευχαριστώ fiore είναι κατι που το είχα αμελήσει εντελως, θελω να πιστευω ότι κατι θα προβάλω πριν τον ΑΣΕΠ (αν γίνει), επίσης το ECDL Advanced σε καλύπτει για Η/Υ?
Διερωτώμαι τώρα, αν τελικά ανοίξει τους πίνακες, όπως λέει, από το 2010 ή από το 2012, δεν θα αλλάξει και αυτό;
ο υφυπουργός σήμερα στο σκαι στην ερώτηση αφου είστε κυβέρνηση γιατί δεν κάνετε ασεπ , απάντησε οτι προγραμματίζουμε να κάνουμε διαγωνισμό ασεπ.
Συμπερασματικά, ΕΑΝ εγκρίνει η ΤΡΟΙΚΑ, ναι θα γίνει ΑΣΕΠ για ειδικότητες λεγόμενες "βασικές".Τυχαίο το γεγονός ότι πχ φιλόλογοι, φυσικοί μετατέθηκαν ελάχιστοι?Όσον αφορά τις άλλες ειδικότητες διοριστέων......έχει ο Θεός.
Νομίζω πως έχασα τα σκονισμένα βιβλία που είχα πάρει για τον ΑΣΕΠ ή θα πρέπει να τα έχω καταχωνιάσει κάπου που δε θυμάμαι. Μάλλον δεν τα έχω πάρει μαζί μου στη μετανάστευση. Πως να διαβάσω τώρα... Το βρήκα! Θα διαβάσω από ξένη βιβλιογραφία με δανεισμένα βιβλία! Την ώρα της δουλειάς κρυφά...
Aπό το fb του Λοβ.....χμμμμμμ πολύ ....πονηρός ο Λοβ!!!!!!!!!!!!!!το ένα δεδομένο αντικρούει το ....άλλο Τι νόημα εχει το άνοιγμα από το 12 και μετά αφού .....θα γίνει Ασεπ;;;;;;;;;;;;;;;;