0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ δεν κατάλαβα απ' τα σημερινά του λεγόμενα: το Γενάρη θα προκηρυχθεί ο ΑΣΕΠ ή το Γενάρη θα γίνει;
Μήπως πάμε για επιστροφή στο 60-40%;;;;;
Παιδια πιστευω οτι οταν λεει ξεκλειδωμα απο το 12 και μετα εννοει τους πινακες στη σημερινη τους μορφη.Ο νόμος λέει οτι οι πινακες παύουν να τροφοδοτούνται από 1/7/2010. Η προυπηρεσια που θα αποκτηθεί απο αυτή την ημερομηνία και μετά θα προστεθεί στους πινακες που θα δημιουργηθούν μετά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού. Για να λέει λοιπον ξεκλειδωμα απο το 12 και μετα αναφέρεται στους πίνακες με τη σημερινη τους μορφή. Αν κάνει διαγωνισμό εννοείται οτι θα μετρήσει όλη η προϋπηρεσία και η πριν και η μετά το 10.
Αυτό το οποίο λέτε ότι θα μετρήσει η προϋπηρεσία από το 2012 θα ισχύσει και στην περίπτωση που γίνει ΑΣΕΠ; Δηλαδή άμα γίνει ΑΣΕΠ δεν θα μετρήσει ολόκληρη η προϋπηρεσία; Άρα αυτό σημαίνει ότι πάμε για τροποποίηση του νόμο 3848. Τι πράγματα είναι αυτά; Πάλι αδικία για εμάς που δεν προλάβαμε για λίγο καιρό να διοριστούμε με το νόμο του Στυλιανίδη. Απαράδεκτο. Ταλαιπωρούμαστε τόσα χρόνια με 3 ΑΣΕΠ και μεγάλες προϋπηρεσίες.
Η προϋπηρεσία από το 2010-2012 αφού γίνει ΑΣΕΠ; Η προϋπηρεσία από το 2012-2014 μήνας και μόριο; Τα δυσπρόσιτα ( 9-12 μόρια συνθηκών στη δευτεροβάθμια) θα είναι διπλά; πότε θα βγάλει τους πίνακες; πότε οι ενστάσεις των νέων πινάκων; (τουλάχιστον 3 μέρες)και πότε θα καλέσει στις 5 Σεπτεμβρίου την πρώτη φάση;
Όπως τα λες ακριβώς. Και γι' αυτό δε γίνεται να το κάνει. Δεν προλαβαίνει. Για άλλη μια φορά λέει ότι του κατέβει.
ναι δεν ξέρω αν προλαβαίνει[/b][/b] εκτόςαν έχουν 'ηδη έτοιμους τους πίνακες με περασμένες τις προυπηρεσίες από το 2012 και μετά. Ενστάσεις πέμπτη και παρασκευή μέχρι το μεσημέρι.
ναι δεν ξέρω αν προλαβαίνει εκτόςαν έχουν 'ηδη έτοιμους τους πίνακες με περασμένες τις προυπηρεσίες από το 2012 και μετά. Ενστάσεις πέμπτη και παρασκευή μέχρι το μεσημέρι.