0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν υπάρχει μια πληροφορία, προτιμώ, και νομίζω ότι δεν εκφράζω μόνο τον εαυτό μου, να την γνωρίζω. Εκτιμώ ότι υπάρχει κάποιος να την μοιραστεί μαζί μου (από ότι φαίνεται όχι και τόσο ανέξοδα τελικά αλλά με προσωπικό κόστος) . Στην τελική αναγνωρίζω ότι δεν είναι στο χέρι κανενός να ορίσει το αυριο, ούτε καν το επόμενο λεπτό με βεβαιότητα.
aghathi δε σε κέρασα για τον διορισμό μου. Μέχρι την Κυριακή θα είμαι στη Θεσσαλονίκη, μετά σαλπάρω για Μυτιλήνη!Ευχαριστώ για την κατανόηση. Το προσωπικό κόστος είναι ελάχιστο, μπροστά σε όλα τα άλλα που έχω κερδίσει!Για αυτό, όσο ισχύουν οι πληροφορίες, θα συνεχίσω να λέω: "Κι όμως γυρίζει".
Συναδελφοι τα τελευταια 2 χρονια δεν ακουω καν τι λεει ο εκαστοτε υπουργος γιατι ποκυ απλα τυγχανει να γνωριζω καποιον ... τον θυμαμσι να μου λεει τοτε που ο αρβι ειχε πει την ατακα οτι θα κανει 1167 διορισμους...."ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ" ουτε 200 δεν θα κανει...τον θυμαμαι περυσι να του λεω κοντα στον σεπτεμβρη....πανε οι διορισμοι ....το λενε ολοι οτι 0 διορισμοι....και μου ελεγε "διορισμοι φλεβαρη-μαρτη 200 ατομα"....και ετσι εγινε ..πριν το καλοκαιρι μου ειχε πει...."μεχρι τελη του ετους φιοριζεται ολο το 60-40 και παμε για ασεπ γεναρη...ολα αυτα πολυ πριν μπει καν ο λοβερδος....μετα ηρθε ο λοβερδος...και ακομα και τωρα το ιδιο με την μονη διαφορα οτι ο υπουργος θα βγαλει το μεγαλυτερο πολιτικο κερδος...
Τα πρόσωπα και οι καταστάσεις δεν ανήκουν στην πραγματικότηταΈνα μέλους του pde συσκέπτεται-Αφου θα διορίσουν όλους τους εναπομείναντες θα κάνει ΑΣΕΠ-Φυσικά και έχουν κονδύλια να τους διορίσουν.-Αφου τα μεγάλα φροντιστήρια ξεκίνησαν μαθήματα θα κάνει ΑΣΕΠ-Είναι η πρώτη φορά που το κάνουν χωρίς να έχει προγραμματιστεί ΑΣΕΠ -Αφού έχουμε έγκυρες πληροφορίες θα κάνει ΑΣΕΠ.-Το ξέρουν οι κυβερνώντες αλλά δεν το λένε.-Τέλος πάντων αφού έχουμε δημοκρατία...-Πιστεύω εις ένα ΑΣΕΠ που θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2015...
Σαν να με κέρασες! Κρίμα που δεν είμαι Θεσσαλονίκη πια.. Τα χριστούγεννα