0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να τα κάνει σκ@@α, δηλ μέχρι τώρα τα έκανε καλα?και προς θεού δεν αναφέρομαι στον διορισμό συναδέλφων που τους ταλαιπωρούσαν τόσα χρόνια ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, αλλά κατα΄ τα άλλα τι καλό έκανε?
Διαφωνω με αυτο το προωρο πιασιμο απο το γιακα.Το θεμα διορισμων εξαρταται απο το ΥΠΟΙΚ και οχι απο το Παιδειας για να ειμαστε δικαιοι.
δεν βλέπω για πιο λόγο να κρατήσω τα προσχήματα σε κάποιον που με εξαπάτησε, που μου κλέβει 2 χρόνια προυπηρεσίας το ένα εκ των οποίων είναι και σε δυσπρόσιτο
βλέπω και τις διαφημίσεις των φροντιστηρίων που μου βγάζει το pde και τρελαίνομαι εγώ ξεκίνησα διάβασμα με οδηγό νηπιαγωγού
Μα δε σου κλέβει τίποτα. Αν ανοίξει τους πίνακες το καλοκαίρι του 2015 χωρίς να έχει γίνει ΑΣΕΠ, τότε θα έχεις δίκιο. Αλλά μέχρι τότε...γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας; Καλύτερα να τηρήσεις τα προσχήματα!
εσύ Lasid γιατί διεκδίκησες τον διορισμό σου και δεν περίμενες ΄πότε θα είχαν λεφτά και για σένα για να σε προσλάβουν? μήπως κάτι σε αυτό το κράτος ,θορύβησε και προσπάθησες να κατοχυρώσεις τα δικαιώματα σου σε ανώτερο επίπεδο?
Πιστεύετε ότι αν ο σαμαρας δεν αναφέρει προσλήψεις 10000 η λιγότερων εκπαιδευτικών στη ΔΕΘ θα γίνουν?