0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με καμία κυβέρνηση να μη γίνει ασεπ και χαραμιστεί η προυπηρεσία όπως θέλει ο νόμος Διαμαντοπούλου.
γιατι να μην γινει?εμεις που χρονια τωρα κανουμε αιτησεις και δεν μας περνουνε ποτε δεν πρεπει να ξεκινησουμε απο καπου?
Οι προκυρηξεις ειναι σχεδόν έτοιμες ως προς το γραφειοκρατικό σκέλος! Αναμένεται το "πυρ"
όλα τα μόρια προσμετρούνται σε ένα πιθανό ΑΣΕΠ. όχι μόνο αυτά της περιόδου 2010-14 αλλά και των προηγούμενων ετών.
Όταν υπάρχουν πάρα πολλά άτομα με 40, 50, 60+ μόρια προυπηρεσίας και γράψουν έστω και μέτρια ΑΣΕΠ, ποιος ο λόγος να συμμετέχουν νέα παιδιά σε πιθανό ΑΣΕΠ?Ένα νέο παιδί και άριστα να γράψει έχει ελάχιστες ελπίδες.
Πολύ σωστά απαντάει η julie_v ότι οι παλιοί με τους 50-60 μήνες προϋπηρεσίας μπορεί να μην έχουν μεταπτυχιακά, όπως οι απόφοιτοι μετά το 2008. Θα προσθέσω, όμως, ότι αν δε συμμετάσχει ο νέος τότε έχει καταθέσει τα όπλα, δεν έχει οράματα και στόχους και τον κερδίζει η ηττοπάθεια. Θέλω νέους που να είναι αισιόδοξοι και τολμηροί! Τέτοιοι χρειάζονται στον τόπο μας! Όταν τα καταφέρουν, όμως, τους θέλω εργατικούς και ισορροπημένους. Ας ξεχάσουμε τη νοοτροπία του μπήκα στο δημόσιο, άρα βολεύτηκα. Έχουμε μερικούς που το έχουν καβαλήσει το καλάμι...δεν χρειαζόμαστε άλλους!
Μια ερώτηση προς όλους αυτούς που μάχονται τον ΑΣΕΠ: πώς περιμένουν να διοριστούν; με επετηρίδες ή σαν επιλαχόντες από παλαιότερους διαγωνισμους; Δε νομίζω πως έχουν ελπίδες όποια κι αν είναι η κυβέρνηση. Ο ΑΣΕΠ θα υπάρχει. Νομίζω πως οι συγκεκριμένοι βρίσκονται ψηλά στους πίνακες και τους ενδιαφέρει να μη χάσουν σε πρώτη φάση το αναπληρωτηλίκι. Πρόκειται για δασκάλους με πτυχίο μετά το '08 και φυσικά χωρίς ΑΣΕΠ, ή για 2βάθμιους με μόρια από ΠΔΣ και ιδιωτικά που δεν έχουν περάσει ούτε έξω από εξεταστικό κέντρο. Ας ελπίζουν ό,τι θέλουν, μάλλον θα απογοητευτούν.
Ένα μεταπτυχιακό πόσο αντίβαρο είναι σε μια μεγάλη προυπηρεσία, σε δυο επιτυχόντες με την ίδια βαθμολογία σε ΑΣΕΠ?Δηλ. τι μόρια παίρνει ένα μεταπτυχιακό?Και όταν ένα άτομο έχει και μεγαλη προυπηρεσία και μεταπτυχιακό και όλα τα άλλα προσόντα, γλώσσα, Η/Υ? Είναι λιγα αυτά τα άτομα?
Ζητώ συγνώμη για την ανάρτηση μου, δεν ήθελα να εξισωσω τον δημοτικό συμβούλιο με τον υπάλληλο του υπουργείου ούτε ήθελα να εκφράσω δυσπιστία σχετικά με τη διεξαγωγή του διαγωνισμού. Να ενημερώσω σε αυτό το σημείο ότι μετά από προσωπικό μήνυμα που έστειλα στο φμπ του υπουργού , ρωτώντας τον αν υπάρχουν εξελιξεις, απάντησε αυτό: "Προσπαθούμε για την αποδέσμευση από το 1/10 Γιώργο ώστε έπειτα να μπορεί να διεξαχθεί διαγωνισμός Ασέπ. Καλησπέρα." Τίποτε που να μην γνωρίζαμε ήδη.