0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όσοι δουελέυετε στην εκπαίδευση θα καταλάβετε ήδη ότι υπάρχει ένα θετικό κλίμα υπερ Λοβέρδου επειδή καθημερινά αναδικνύει τα προβλήματα της εκπαίδευσης. Πόσο μαλλον αν κάνει ΑΣΕΠ. Όσο αφορά το όνομα Αρβανιτόπουλος όλοι τον βρίζουν οι μόνιμοι, διότι άλλωστε είναι ο μόνος Υπουργός Παιδείας που υπέγραψε απολύσεις μονίμων εκπαιδευτικών (να θυμίσω μήπως τηβν κατάργηση των τομέων υγείας των ΕΠΑΛ που υπέγραψε ο Αρβανιτόπουλος σε μια νύχτα;;;.
Κάπου δεν μου κολλάει το περί πολιτικού οφέλους αν δεν υπάρχει βεβαιότητα διορισμού . Ο κόσμος και ιδιαίτερα εμείς οι άμεσα ενδιαφερόμενοι δεν είμαστε ιθαγενείς να εντυπωσιαζομαστε από χάντρες και μπιχλιμπίδια . Το ίδιο ισχύει και για τον μικρό χρόνο προετοιμασίας .Υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος που δεν του χουν σπασει τα νεύρα με τη συμπεριφορά του Λοβ Όσον αφορά το χρόνο διεξαγωγής , μη το παίρνετε όρκο για το Φεβρουάριο . Ακόμη κι αν πάρει την έγκριση, ξέρουμε ποιοι είναι οι ρυθμοί της ελληνικής γραφειοκρατίας .Υπενθυμίζω επίσης ότι ήθελε να κάνει ΑΣΕΠ το Δεκέμβρη , ενώ ο Δερμ. μίλησε γενικά για την άνοιξη.
Μια χαρα κολλάει και μια χαρά όλοι θα έχουν την ελπιδα οτι θα διοριστούν θα διαβάζουν και θα ελπίζουν. θα γίνει ο διαγωνισμός και μετα την καυτή πατατα για τους διορισμούς θα την φαει ο επομενος?!!!! Εδω με το που ειπε οτι θα ππαρει εθελοντες για να καλυψει τα 1000 κενα, φιλοι αναπληρωτες που έχουν πάει στα νησια, μου λενε εξαγριμενοι, οτι προτιμουν να πανε αυτοί εθελοντικά στον τοπο συμφεροντων τους, παρά να πληρωνται και να ειναι στη Σαμο και άλλοι που δεν έχουν πάει ποτέ αναπληρωτες και ειναι πολυ χαμηλα στον πίνακα, μου έλεγαν πάλι οτι εννοειται οτι θα πάνε για την προυπρεσια. Συνέλθετε, ειναι πολλοι αυτοι που θελουν να μπουν στην εκπαιδευση και βλεπουν ολες τις πορτες κλειστες. Γι αυτους ο ΑΣΕΠ ειναι η μονη τους ελπιδα. Από το να δουλευουν για 5 ευρω την ώρα και χωρις ενσημα στα φροντιρια, προτιμουν να διαβασουν ή να πανε εθελοντες.
Ναι αγόρι μου θα γίνει ΑΣΕΠ και θα διοριστείς..........
Φίλε μου έχεις πολύ δίκιο σ' αυτά που λες, παρ' όλα αυτά σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε να εφαρμοστεί αυτό το νέο φασούλι του "εθελοντισμού", όπου κάθε λογής "γαλαζοπράσινοι" και λοιποί αναπληρωτές, ανεξάρτητα από τη σειρά τους στον πίνακα, θα δεχτούν να μπαλώσουν τις τεράστιες υπάρχουσες τρύπες, με μόνη ανταμοιβή να ανέβουν του χρόνου θέσεις στον πίνακα!!